Conferința Digital Days – 25 Octombrie 2019

Digital Days este singurul eveniment dedicat exclusiv marketingului digital din Transilvania. Evenimentul este organizat de către agenția de marketing digital Brandup Media împreună cu Valoria Business Solutions.

Conferința Digital Days a luat naștere ca răspuns la un trend în continuă creștere și dezvoltare: digitalizarea.

Scopul conferinței este de a aduce împreună, în primul rând, specialiști în marketing digital și entuziaști sau profesioniști din acest domeniu pentru a împărtăși cele mai bune idei, practici, inovații și strategii, menite să le ofere progres și dezvoltare în diversele domenii de activitate în care aceștia operează.

Ultimele două ediții ale conferinței Digital Days a avut loc în 28 Octombrie 2017, respectiv 23-24 Martie 2018. Prima ediție a avut 3 speakeri care au abordat teme majore din marketingul digital precum: promovare prin Social Media, promovarea unui magazin online sau principii generale de marketing digital. A doua ediție a avut două componente majore: main conference și workshop special. Au fost abordate teme diverse prin cei 7 speakeri: privacy și GDPR, strategie de marketing, psihologie de marketing, social media marketing, comunități sociale, SEO, blogging sau marketing pentru aplicații mobile.

Pentru mai multe informații cu privire la evenimentele anterioare: https://digitaldays.ro/

Anul acesta, va avea loc în data de 25 Octombrie, la Opera Events Oradea, începând cu ora 09:00. Vom avea alături de noi speakeri renumiți național și internaționali care vor împărtăși cu noi experiența lor în domeniul digital. Vor fi abordate teme precum: Social Media Marketing, Privacy, Ethics, Content Mareting, Design, Product Marketing etc.

Aceștia sunt:

  • Mircea Bravo, Vlogger

  • Alexandru Negrea, Social Media Marketing Expert

  • Alexandra Cernian, Profesor, trainer, senior consultant

  • Nansi Lungu, Behavior Analyst @Bitdefender

  • Sorin Sfetcu, SEED Manager @Google

  • Sebastian Văduva, Director of The Griffiths School of Management & IT

  • Elena Badea, Managing Partner Valoria

  • Tudor Galoș, Senior Business Consultant

Pentru mai multe informații legate de conferință, bilete și locuri disponibile: https://digitaldays.ro/dd2019/

De asemenea, a 2-a zi, pe 26 Octombrie, vor avea loc două workshop-uri: Strategii de Social Media Marketing pentru 2019 susținut de Alexandru Negrea și Cum realizezi un plan de marketing eficient în 2019 susținut de Elena Badea.

2 thoughts on “Conferința Digital Days – 25 Octombrie 2019”

  1. Ma bucura sa vad acest tip de conferinte, mai ales ca se tin peste tot prin tara. De fiecare data cand am participat mi s-a raspuns la intrebari si am reusit sa trec de cate un hop. Din pacate nu voi putea participa la aceasta fiind la Oradea, insa ar fi frumos sa mai scrii un articol despre ce s-a discutat.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading