Noi muncim, nu gandim

1. Am vazut aseara cea mai penibila faza posibila la Penny. Era ora de inchidere, mai erau 3 oameni in magazin si apare un prieten care alerga pe langa si nu avea masca la el – si se duce sa vorbeasca cu paznicul daca-l lasa sa intre si ala ii zice ca “nu se intra fara masca, dar uite, ia-o pe a mea si intra”. Si paznicul ii da masca de pe gura prietenului.

Adica coaie, daca nu aveai pana acum covid, ia.
Ca legea e lege, nu trebuie si logica.

2. Ce-mi mai place zilele astea sunt discutiile cu termometrele alea cu laser/infrarosu (sau cum le-o mai zice). Ba ca sunt oameni care se cearta total aiurea cu paznicii (ca deh, doar ei au bagat regula, ca se simteau neimportanti pana acum) ba ca nu-s legale, ba ca ne ia temperatura si nu ne-o mai da inapoi, ne insemneaza, ne microcipeaza cu ele.

Cand discutia ar trebui sa fie despre asta: SUNT TOTAL NEFOLOSITOARE! AU EROARE MARE! ORICINE A LUCRAT CU ELE STIE!
Vineri sufeream de hipotermie, ca aveam 34C. Si cumva nimeni nu face legatura cand iti intra 300 de eschimosi in magazine. Doar mai bifam o chestie pe lista si vai ce masuri luam noi.

Apoi, stiti ce inseamna ASIMPTOMATIC? Adica unul care are covid si e asimptomatic, NU ARE NICI FEBRA! Si chiar daca ar avea, un aparat care pe mine ma citeste la 34C, pe unul cu febra il vede la 35-36?

Romania: tara in care nu umbla cateii cu covrigi in coada, umbla oamenii cu termometre in fund.

thermal

(sursa poza: https://unsplash.com/@bernardhermant)

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading