Lucruri pe care trebuie sa le stii de la mitingul anti gay din Oradea

“Coalitia pentru familie” a organizat sambata dimineata in Oradea un miting pentru a cere modificarea constitutiei, astfel incat sa nu fie posibile casatoriile dintre oameni de acelasi sex.

Veneam de la o impartasanie de la una din bisericile de sub pasajul Vulturul Negru cand am dat nas in nas cu cei de la PSD care imparteau galeti si va prezint cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stiti despre miting:

  • Inca de la inceputul diminetii mirosea atat de tare a naftalina in Piata Unirii ca am crezut ca-i duminica.
  • Unii participanti au venit cu umbrele colorate ca sa se recunoasca mai repede intre ei. Vezi foto.
  • Sonorizarea a fost destul de proasta, participantii din fundul pietei spunand ca n-au auzit nimic dar “prezentatorii se miscau asa lasciv pe scena, in ciuda p-lii”.
  • Numarul mare de barbati prezenti la eveniment se datoreaza faptului ca majoritatea au venit impreuna cu iubitii.
  • Dupa terminarea adunarii s-au ivit nu unul, ci doi curcubei pe cer.
  • S-a pronuntat atat de mult cuvantul “gay” in difuzoare incat majoritatea copiilor au promis ca vor fi cuminti tot anul daca primesc si ei unul.
  • Dupa ce au tras invataturile, participantii s-au despartit in doua tabere: gay si poponari traditionali.
  • La ora 5 nu mai gaseai Viagra, Nivea si crema de galbenele in nicio farmacie din centrul orasului.
  • Batutul traditional al nevestelor a fost decalat cu cateva ore din cauza problemelor organizatorice.
  • Presedintele comunitatii gay din Oradea nu a fost impresionat de miting: “Eh, un pic de concurenta nu strica. Noi nu-i uram pe oamenii astia, ii iubim pe toti, pe rand.”
  • Organizatorii mitingului inca sustin ca nu a fost unul anti gay: “Nu a fost un meeting anti gay, si ne doare in cur daca nu ne credeti!”
  • A fost prezenta si familia Bodnariu impreuna cu copiii. Pentru ca nu e ok sa ti-i ia statul nici daca-i indoctrinezi, abuzezi, si defilezi cu ei ca la circ pentru a-ti atinge scopul.

14724560_10211639056438781_2710908645555802611_n

Foto Octavian Haragos.

22 thoughts on “Lucruri pe care trebuie sa le stii de la mitingul anti gay din Oradea”

  1. Articolul e ok, dar faza ca ““prezentatorii se miscau asa lasciv pe scena, in ciuda p-lii”… Nu denota un nivel intelectual… E ok sa ne exprimam liber pe internet dar sa Nu abuzam de aceasta libertate.

  2. Ce va fu*e si pe voi grija ! La câte probleme sunt in România , fix asta e cea
    Mai importantă . Ca alții se f*t in cur si sunt de același sex . Când se afla ca sau furat milioane de euro toată lumea e in acasă , când de 10 ani suntem tot fără autostrada , când sănătatea e pe nicăieri , învățământul , justiția , toate sunt pe spate , vouă va arde de grija altora . Personal văd familia formată dintre bărbat si femeie ca normala , dar nu neg dreptul celor care sunt gay sa formeze familie. nu au decât ! Știu doar ca natural ( la oameni) ca sa ne reproducem ca specie e nevoie de o p*la si pi*da , ca altfel nu merge treaba . Repet , cale naturală ! Si nici nu înțeleg când unii oameni au păreri diferite
    De ce trebuie catalogați de prosti , inculți sau fanatici ?

  3. Somaldoaca ,escroaca!!!!Asta e mana lui Videanu si a lu’ Udrea.Si-a trimis gorilele sa scrii asta?O sa arzi in focurile iadului!!!

  4. Tinere enorias,poate ar fi mai bine sa citesti un pic sfintele scripturi si sa iei aminte ca acest comportament de sustinere a pacatosilor nu face altceva decat iti paveaza drumul catre iad.Iti las aici niste vorbe de duh din Sfanta Scriptura sa le citesti si sa reflecti asupra comportamentului tau.

    Matei 5:39-”Nu vă împotriviţi celui ce este rău, ci, dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt”
    Matei 19-21-”„Dacă vrei să fii desăvârşit”, i-a zis Isus, „du-te de vinde ce ai, dă la săraci şi vei avea o comoară în cer! Apoi vino şi urmează-Mă.”
    Corinteni 14-34 ”Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvântul în ele, ci să fie supuse, cum zice şi Legea”
    Deuteronom 20-11,12-”De se vor bate între dânşii nişte bărbaţi, şi femeia unuia din ei se va duce ca să scoată pe bărbatul său din mâna celui ce-l bate şi, întinzându-şi ea mâna, va apuca pe acesta de părţile lui ruşinoase,Să i se taie mâna ei şi să nu o cruţe ochiul tău”
    Si de final te voi ruga sa fii un crestin bun si milostiv ca Dumnezeul nostru ,
    Numerii-31:17-18 ”Ucideţi dar toţi copiii de parte bărbătească şi toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideţi-le.Iar pe fetele care n-au cunoscut bărbat, lăsaţi-le pe toate vii pentru voi”
    Doamne-ajuta!!!(Chiar si pe ipocriti)

  5. Ai noroc ca nu ai scris impotriva musulmanilor , vezi cazul (Charlie E) cu caricaturile ????????????. ( glumesc) Am ras bine de tot si imi place articolul.

    Ii propun lui Teofan sa-si vanda absolut totul si sa se lase pe mana lui dumnezeu exact cum scrie in carticica lui. Iar daca ar fi sa raspunda sa aiba grija ca prietenul Matei zice sa intorci si celalalt obraz. O zi buna la toti cititorii si celui ce a scris !

  6. Ti-ai facut si tu rating cu aberatiile scrise pe seama familiei , se vede de departe ce nivel ai , nu te impiedica nimeni sa faci un miting pro gay sau ce vrei tu ! La greselile scrise sigur iti tremura mina si esti fricos ca o sa ramii singur !

  7. @IPS Teofan. Am auzit in urma cu ceva timp de vreo doi preoți de la Mănăstirea Căldăruşani din Snagov care au fost acuzaţi că participă la orgii sexuale gay. E adevărat? 😀

  8. @IPS Teofan ia link la termeni si conditii pentru o solutie blackberry. Este la fel de relevant ca cele spuse de tine.

    Inca o distractie de la realitate este Solitaire. Vezi, poate devii campion pe sate si ne lasi pe restu in pace 🙂

  9. Dragi robi ai lui Dumnezeu,va multumesc pentru atentia acordata si ma simt flatat ca Moise ,atunci cand i s-au inmanat Tablele Legii.
    Draga enorias Ovidiu ,cu parere de rau si cu o atitudine umila trebuie sa confesez asa cum s-a confesat Sfantului Parinte Nectarie din Eghina, facatorul de minuni in fata Domnului;s-a intamplat aceasta napastuire cum s-au intamplat si molimile aduse asupra egiptenilor pentru inrobirea poporului evreu.Am promisiunea inaltului sobor ca se va ancheta acest caz, singular din cunostintele noastre.S-au luat deja primii pasi in acest caz pacatos ,s-a facut reconstituirea si s-au facut filmari.10 dintre cei mai calificati preoti se uita la filmari zi si noapte.Oricum suntem siguri ca Bunul, Milostivul si Atotiubitorul Dumnezeu le va asigura suferinta eterna in viata de apoi.
    Draga enorias Mircea , am ANALizat cererea ta si am depus o cerere la Sfantul Sinod pentru un campionat de Solitaire in cadrul Sfintei Biserici.Asteptam un raspuns ,precum asteptam si mantuirea.
    Si pentru ca maine este mare zi de post-Sfantul Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir am sa va las cu alte vorbe de duh din Sfanta Scriptura:
    Sfânta Evanghelie după Luca-14-26 ”Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu”
    Doamne-ajuta!!!(Chiar si pe ipocriti)

  10. Foarte tare articolul…chiar daca unii raman cu mintea inchisa la ce e in jurul lor….ar trebuii sa deschida ochii si sa intelega ca lucrurile astea au fost si vor fi de cand lumea 😉 ca vor ei sau nu tot in fata lor va fi. Eu unul sunt casatorit si am un copil dar nu ma deranjeaza cu nimic ca doua persoane de acelasi sex se casatoresc sau nu, nu vad unde e problema…..defapt cred ca vad unde e problema ….sunt sigur ca cel mai deranjant lucru la chestiunea cu Gay este aceea ca toata lumea se gandeste la doi barbati desi sunt sigur ca cel putin 99% din barbatii care au fost la “miting” au sau au avut o fantezie cu doua lesbiene 😉 chiar si mult prea fericitii preoti …doar ca nu recunosc…iar asta cu recunoscutul e ca si cu masturbarea 😉 nimeni nu recunoaste dar toti o fac. Mda….asa ca probabil dupa unii …eu …repet…casatorit si am un copil …oi fi dezaxat :))) dar atat de bine imi este asa dezaxat si atat de liber ma simt 😉 ….si concluzia mea este ca …da …. se simte un miros extrem de naftalina pe mentalitatea romanilor

  11. Draga credincios Feofan , in acest subiect s-a bagat si Sfantul Sinod in sedinta de urgenta.Precum Avraam la spusele Domnului a fost pregatit sa isi jertfeasca fructul semintei lui ,la fel si robul lui Dumnezeu,evlaviosul, LAURENTIU a fost pregatit sa isi jertfeasca discipolii.Si cum David l-a invins pe Goliat la fel si cucernicul LAURENTIU si-a invins adversarul.Desi victoria blagocestivului LAURENTIU nu se datoreaza inteligentei si strategiei de lupta ci Divinitatii. Sfanta Scriptura ne da raspunsul prin -Ieșirea 31-15 ”Şase zile să lucreze, iar ziua a şaptea este zi de odihnă, închinată Domnului; tot cel ce va munci în ziua odihnei va fi omorât”.Se vede clar cum echipa adversa a jucat in loc sa se odihneasca in Sfanta zi de Duminica.
    Si in final pravoslavnicule Feofan te las cu inca o cugetare de suflet -Isaia 13-16:” Pentru aceasta voi prabusi cerurile; si pamantul se va clatina din locul lui, din pricina maniei Domnului ostirilor, in ziua iutimii maniei Lui ca o caprioara speriata, ca o turma fara pastor, fiecare se va intoarce la poporul sau, fiecare va fugi in tara lui ,toti cei ce vor fi prinsi vor fi strapunsi, si toti cei ce vor fi apucati vor cadea ucisi de sabie, copiii lor vor fi zdrobiti sub ochii lor, casele le vor fi jefuite, si nevestele lor vor fi necinstit.”
    Doame-ajuta!(Chiar si pe LAURENTIU)

  12. Romani 1:18 “Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.
    19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.
    20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;
    21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.
    22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;
    23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.
    24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;
    25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.
    26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;
    27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
    28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.
    29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,
    30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
    31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.
    32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading