Oradea e un oraș plictisitor în care nu se întâmplă niciodată nimic

Dar niște oameni din Sibiu (Eventya)  au creat o aplicație care chiar poate fi de folos plictisiților din acest oraș. Pentru că e mai ușor să mergi la evenimente dacă afli de ele.

Extrase din comunicatul de presă:

Urby oferă o combinație între noutățile orașului venite de la diverse organizații sau afaceri locale și agenda de evenimente a orașului. După ce termină de “mestecat” miile de informații din Social Media, Urby îți propune sugestii cu care ți-ai putea umple timpul liber în Oradea, sau în celelalte orașe disponibile.

În secțiunea Ce-i nou în Oradea? Urby te ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în oraș. Aici găsești cele mai actuale știri locale, de la ce mai e nou în cafeneaua sau librăria ta preferată, până la cele mai noi locații deschise în oraș.

Agenda de evenimente din Oradea are o abordare diferită față de alte website-uri sau aplicații de acest gen. Promovarea evenimentelor sau locațiilor în Urby este gratuită, motiv pentru care vei găsi în aplicație tot felul de lucruri interesante, de care poate nu ai fi aflat altfel decât din recomandările unor prieteni.

Aplicația funcționează și ca unealtă de marketing pentru business-urile și organizațiile din oraș. Zilele trecute, dezvoltatorii Urby au introdus un sistem de Cupoane Digitale, gândite ca o metodă de a genera clienți pentru afacerile locale.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Apple Store și Google Play dar este accesibilă și în variantă web.

urby-oradea