Ia un copil defavorizat la film cu Orange Film si Salvati Copiii

Se mai intampla si lucruri frumoase, si la noi in tara si chiar in Oradea.

Orange Film e programul ala misto cu care poti merge miercurea la film cu 2 bilete la pret de unul. Daca ai abonament sau cartela Orange, sau stii pe cineva care are, trimiti sau trimite FILM prin SMS la 241 sau in aplicatia dedicata Orange Film si primesti un cod cu care platesti un bilet si primesti 2.

In Oradea poti vedea filmele care ruleaza la Cinema Palace in programul asta.
Salvati Copiii, pentru cine nu stie, e probabil cel mai mare ONG care se ocupa de problema copiilor defavorizati, fara posibilitati.

Ei bine, peste 2 saptamani Orange impreuna cu Salvati Copiii organizeaza si o editie speciala a programului asta, in care poti cumpara al doilea bilet pentru un copil fara posibilitati, si poti vedea filmul alaturi de el.

Daca esti liber miercuri pe 6 aprilie, ai ocazia sa participi la campania asta insa doar daca te inscrii pe site-ul dedicat: www.orange.ro/film/ In cazul in care se vor inscrie mai multi doritori, va fi o tragere la sorti, insa poti dona oricand catre ONG-ul Salvati Copiii orice suma sau macar le poti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Participa, inscrie-te si da mai departe!
orange

2 thoughts on “Ia un copil defavorizat la film cu Orange Film si Salvati Copiii”

  1. Nu ar avea nimic de pierdut cei ce vor alege sa mearga la film. Isi vor plati propriul bilet, iar de al 2-lea vor beneficia cei ce nu au posibilitatea. Sper ca am inteles bine ideea. Ma bucur ca se iau astfel de initiative.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading