Au inceput sa cada elementele noi de decor din Piata Unirii

Ieri, 2 Mai in jurul orei 19:30, un domn de la Politia Locala punea fundita unui element de decor nou construit in Piata Unirii. Si-l astepta pe domnul italian coordonator al echipei de muncitori care a executat lucrarea sa-si preia cadoul.

Nu stiu precis cum au ajuns bucatile laterale din piatra crapate pe jos dar probabil nu e de bine daca a fost nevoie de o echipa constatatoare. Oare va avea si Piata Unirii soarta pasajului Vulturul Negru si va trebui refacuta lucrarea?

Niciun biciclist nu a fost ranit in timpul evenimentului. La festivitatea de predare a cadoului a participat si domnul Marin Preda, scriitor si cel mai iubit dintre paznicii din Piata Unirii.

piata2 piata3
marinpreda

decor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update Marti 3 Mai: au mai fost date jos cateva bucati de piatra.
S-au gasit vinovatii. Bihorstiri are mai multe informatii despre subiect.

Daca o fetita mica poate sa faca atata paguba, va dati seama ce distrugere poate face un om mare care se plimba pe acolo? Un primar de exemplu…

2 thoughts on “Au inceput sa cada elementele noi de decor din Piata Unirii”

  1. Asta doar din cauza rușilor care au folosit avioane militare ruseşti și au stropit toţi norii care se apropiau de Moscova din toate părțile cu dioxid de carbon granulat, azot lichid şi un ciment special cu mult înainte ca aceştia să ajungă deasupra Moscovei.

  2. Chiar vrei sa-l superi pe primar? Piata e ok, mai trebuiesc doar facute reglaje fine. La fel si pasajul: e gata, se mai lucreaza doar la finisaje si chestii de finete. Carcotas mai esti 🙂

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading