Apple nimereste un patent

Apple has filed a patent that forces users to interact with an ad. FTFA: ‘Its distinctive feature is a design that doesn’t simply invite a user to pay attention to an ad — it also compels attention. The technology can freeze the device until the user clicks a button or answers a test question to demonstrate that he or she has dutifully noticed the commercial message. Because this technology would be embedded in the innermost core of the device, the ads could appear on the screen at any time, no matter what one is doing. (Slashdot)

Daca li se acord acest patent, e foarte posibil ca urmatoarele versiuni de iPhone sau alte gadgeturi ale lor sa te intrerupa cand iti e lumea mai draga iar tu sa trebuiasca sa interactionezi cu reclama ca sa dovedesti ca ai privit-o.

Ai putea avea o urgenta dar telefonul nu te-ar lasa sa suni pana nu vizionezi o reclama de 30 de secunde.

De ce e acest lucru un lucru bun? Pentru ca ar putea apartine Apple! Nokia, Sony Ericsson si restul producatorilor de gadgeturi nu ar avea voie sa-l foloseasca! Singurii utilizatori cu nervii la pamant for fi clienti Apple 🙂

14 thoughts on “Apple nimereste un patent”

  1. APPEL e cool … insa chestia asta nu o sa tina. Vor renunta atunci cand nu or sa mai aiba cumparatori. Nimeni nu te poate obliga la asa ceva. Am un MAC acasa si sunt super incantat de el. Daca as putea mi-as lua si un Iphone. Insa in clipa in care acesta s-ar bloca as da cu el de pamant ori cat de mult tin la el.

  2. Hai ma Designere, esti copil?! Il inteleg pe Laurentiu 🙂 dar de la tine am pretentii.
    Asa ceva nu o sa se intample. Sau cel putin nu o sa apucam noi. Faptul ca Apple detine patentul pt fireware si primeste 1$ pentru orice produs vandut si care are un astfel de port, a fost o miscare inteligenta din partea Apple? Cred ca esti de acord cu mine ca nu a fost o idee proasta. Acum e acelasi lucru. De ce si-ar fute Apple clientii cand ii poate lasa pe altii sa o comita cu proprii lor clienti iar ei sa le ia si bani pt asta?

    Microsoft is also working on placing advertisements where they have not been before.
    In its case, the plans are definite: next year, Microsoft will offer Office Starter 2010, a free version of Office pre-installed on some PCs. It will include a small Microsoft display ad in the lower-right corner of the screen, and offer only barebones versions of Word and Excel, with fewer functions than the regular paid ones.
    It will not be the first time that Microsoft has experimented with ads on the software that runs on PCs — it began quietly in June 2007 with a version of Microsoft Works

    NYTimes

  3. LOL! Hai că m-ai spart cu linkul afiliat. :))

    Mai urmează un patent de la Apple care să-ţi autodistrugă iPhone-ul dacă nu îl tratezi cu iubire şi bunătate.

  4. Bine ca nu patenteaza Microsoft litera e pentru internet exploder, sa primeasca cate un cent pentru fiecare data cand cineva apasa tasta respectiva 🙂
    Sa moara toti cu patentele lor in brate 🙂

  5. DA DA!! Doamne ajuta! macar asa s-ar lasa toti bambuistii de ifoane tari si lac-uri. 1% din userii Apple din Romania au Apple pt ca le place produsul sau le este util. Restul de fite.

    Las, am NOKIA cu xenon frate. ZERO EURO. Sa ii vad cum pun reclama pe bascalia aia de telefon. Vorba ta Oradene, cu camera de 21 MP.

  6. E bine de stiut ca eu sunt printre cei 1% care au Appel pentru ca imi este util. Intre PC si un MAC indiferent cat e de vechi aleg tot MAC-ul, chiar daca pe langa el mai am si PC-u. Sunt constient ca Apple nu o sa se futizeze cu prostii de genu.
    @Emil – la telefoane si eu sunt fun NOKIA, insa nu m-ar deranja un IPhone, chiar daca, prin asta lumea m-ar asocia cu pitipoancele si cocalarii din Bambu. Eu sa fiu sanator cu produsele Apple in rest nu conteaza.

  7. cred ca steve jobs o faca asa ceva vreodata si sunteti contra apple pt ca nu va permiteti multi probabil nici nu ati atins unul

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading