Chioscul Saralex Oradea vopsit de un client nemultumit

Motivatia si tupeul unui client nemultumit depaseste de multe ori limitele imaginatiei.

Nu depaseste insa nesimtirea si hotia legalizata practicata de Saralex SRL.

De dimineata am primit un pont de la un cititor anonim care ma indemna sa ma deplasez  la exchange-ul Saralex din Rogerius pentru a imortaliza un PaintJob inedit.

Astfel echipa mobila a Oradeanul.com a surprins in exclusivitate pozele de mai jos.
saralex oradea vopsit

saralex oradea vopsit

(aici toata galeria)

Saralex, Hoti, Tepari.

17 thoughts on “Chioscul Saralex Oradea vopsit de un client nemultumit”

  1. Si eu am un prieten care a fost tepuit cu ceva peste un milion de lei la un chisc Saralex.
    P.S: Bloggerii merg pe teren ca sa faca poze la ore la care Jurnalul Bihorean restructureaza postul de Fotoreporter

  2. Care e deosebirea intre un show David Coperfield si ei?In ambele cazuri e folosita superficialitatea ,neatentia,la ambele se plateste …na bine diferenta e aici,la una platesti fara sa vrei si totusi este si show in general si nici nu te distrezi.Adevarul e ca superficialitatea,increderea,neatentia se plateste si cit timp o sa existe prostie o sa fie si oameni care se vor folosi de ea.E cam crud dar astai realitatea.Deci atentie,atentie,atentie!

  3. Iarasi am uitat sa zic….ulciorul nu merge de multe ori la apa…daca nu se sparge…e inlocuit cu unu mai nou ,mai frumos,dar tot ulcior ramine,daca intelegeti.

  4. asta e…daca s`au trezit ei sa introduca “tichetele de transport” si`o cam merita.La intrare scrie mare Comision 0% si au si un pret foarte bun la schimb,dar cand sa primesti banii te trezesti furat.
    Daca vrei sa mergi la politie iti spun ca totul e legal si ca tu nu ai fost atent.

    Era sa iau si eu o teapa dinasta.La ei scria ca platesc pe un dolar 2.97ROn si cand am intrebat cat costa un tichet de transport mi`a spus gagica de la ghiseu ca imi da 2.2Ron pe un dolar.

    Si`o cam merita astia cu exchange`ul

  5. nu stiam ca sunt hoti in blocul meu , mersi de pont iar daca vrei sa folosesti explozibil sa arunci in aer chioscu sa nu fie prea puternic sa darame blocu ;p

  6. se putea si mai colorat 🙁 Da, intr-un fel nici eu nu sunt de acord cu comisioanele scoase din burta, dar atat timp cat sunt fraieri , de ce nu ?

    Mergeti al Lorant exchange … cei mai buni dupa mine (sau la banci)

  7. Nea’ “mortu”, nu e asa, “cat sunt fraieri, de ce nu?”
    Iti dau un exemplu, sa zicem ca platesti chirie in euro si ai si ceva salar de kkt. si cand iei o teapa dinasta si te gandesti ca tre sa dai din banii de mancare pe chirie ca n-ai fost atent, atunci sa vezi tu bucurie. Exemplu mai sunt, cand iei imprumut 2000 de euro sau cesh ce alte treburi, imagineaza-te in persoana altcuiva.
    Nu e corect, sunt hoti si gata!
    Si sa ma s*** de p*** astia cu furatul lor, ca multi batrani si multe persoane in general, isi plang zilele cu furturi dinastea.
    Te fura in tramvai, la spital, la cumparaturi, politistul vrea mita, la taxe, din casa, masina din parcare si acum asta? Pana cand romanii vor suporta porcariile astea? Pana cand?
    Eu pana acu nu am patit-o da nici nu vreau sa o patesc, asa ca schimb mereu dintr-un singur loc preferat(Banca Transilvania) – nu e publicitate da e o certitudine ca e cel mai bun loc de schimbat bani! (oricum ma informez mereu de curs cand trebuie sa schimb)
    de rest, numai bine si hai noroc la toti macar odata pe saptamana!

  8. banca au cursuri mai mici de obicei, cel putin eu asa am vazut la vreo 2 banci. Oradeanule, asta efacuta cumva pe str Transilvaniei in zona No Problem? Nu de alta, dar pare cunoscuta…

  9. samu, tot ce trebuie sa faci e sa citesti(in leg cu panourile de la casa de schimb) sa fii atent mai ales la CEC`uri 🙂 . Cine semneaza fara sa citeasca pe ce isi lasa semnatura este un prost.

    Cred ca nimeni de aici nu`i de acord cu comisioanele astea , dar de ce le merge bine ? de ce lumea continua sa mearga la acele case de schib cu toate ca multi ii fac in fel si chip ? te-ai intrebat vreodata ?

    Lorant exchange + banci … vi le recomand din nou.

  10. Indiferent de curajul si patania autorului, s-ar putea sa plateasca pentru asta din pacate.
    Nu as putea spune ca sunt de acord cu distrugerea proprietatii, clientii ar trebui sa deschida bine ochii cand dau bani din buzunar. Vorba ceea “cine nu deschide ochii, deschide punga”. Cei care au patit-o cu aceste case de schimb valutar si-au facut-o cu mana lor. Sincer nu le plang de mila. Mai ales daca mai cad si a doua oara in plasa lor.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading