Scurte de luni, publicate marti

1. Va puteti si voi inscrie pe lista celor care vor downloada Firefox 3 in ziua lansarii. Baietii de la Mozilla vor sa stabileasca un record mondial pentru numarul de downloadari al unui soft in 24 de ore.

2. Si eu si alti sustinatori ai domnului PRIMAR de ORADEA ILIE BOLOJAN suntem bucurosi ca a ajuns unde este acum si asteptam rezultatele. Chiar nu-mi pare rau ca m-am bagat putin in politica. Sunt sigur ca se vor vedea niste imbunatatiri curand. Intre timp bloggerii oradeni se pot gandi cum pot si ei ajuta comunitatea, cum pot promova unele lucruri si cum pot trage semnale de alarma asupra altora. Sunt sigur ca cineva din turnul Primariei ne vegheaza. Si noi pe ei.

Chiar daca bloggerii reprezinta obiectivitatea intruchipata, cred ca avem voie si noi sa simpatizam politic. Daca la nationale am tras cu Basescu, la locale am tras cu Bolojan si PNL-ul. Nu ne injurati pentru asta. Pur si simplu ajutam la construirea viitorului celor prea morcovisti ca sa voteze. Nu Sebi?

3. Iadul pe Pamant la PubliTim, diavolul a iesit din barlog ca sa faca management in Inform Media. Daca vi se pare ca articolul e grav, diabolic si scris subiectiv, cititi mai jos opiniile celor care au lucrat acolo. Veti vedea ca nu are legatura cu subiectivitatea, e doar crunta realitate.

3 thoughts on “Scurte de luni, publicate marti”

  1. Primarul se alege de regula pt ca e “gospodar”, deci se alege mai mult omul decat partidul. Partidul e important ca sprijin in consilii. In Bucuresti e o exceptie, pt ca acolo e o batalie politica de imagine si orgolii, spagi si contracte preferentiale, lucru din cauza caruia Bucurestiul este in halul in care se afla.

  2. De precizat pt. firefox am ver. beta .. e ok. dar are apucaturi prostesti cate odata. Sper ca ver. noua sa fie ok.. din cate am auzit firefox vroia implementarea lor in loc de internet explorer.. dar le-a esuat dorinta.. orcum am pus un Browser de la MAC . e vb. de Safari .. care mi-a busit Vista, interesant mergea PIngu dar nu merea nici o pagina.. se mai intampla..

    Mariusus
    an3i.ro/blog/

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading