Duminica buclucasa?

Am avut azi niste probleme cu serverul MySQL (baza de date) asa ca am facut o mica pauza cu blogul. Si eu si Zoso. S-au pierdut si ceva comentarii, din cate am inteles s-a facut de 2 ori restore la baza de date, au crapat 2 harduri unul dupa altul la diferenta de cateva ore.

Bineinteles ca nu am lipsit de la vot. Pe la ora 17:30 era cam inghesuiala la sectia de votare deci tind sa cred ca oradenii au avut pe cine vota.

Tv Transilvania, in lipsa de rezultate veritabile publica in direct (ca si cum ar fi pe bune) sondajul de la ei de pe pagina. Conform sondajului lor, Biro Rozalia are cele mai mari sanse pentru ocuparea scaunului de Primar. Chiar trebuie sa prosteasca lumea? Facem un pariu ca nu ia Rozalia tronu`?

La ora 22 in Oradea nu se stiu rezultatele estimative. TVS difuzeaza muzica de adormit (orice), alt post retransmite filme indiene. Realitatea si alte posturi stiu doar de Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi si Bucuresti.

Stau si beau (sarbatoresc cu) o bere blonda fara sa stiu cu cat % a castigat Ilie Bolojan!

Rezultate vot Oradea: Ilie Bolojan și PNL sunt câștigătorii detașați ai alegerilor locale (Bihoreanul)

Ilie bolojan e gata sa ia Primaria Oradea (Evenimentul Zilei)

10 thoughts on “Duminica buclucasa?”

 1. Biro Rozalia ia altceva (asa, coniță, gura mare! Ca la dentist!) dar nu scaunul de primar. S-au mobilizat ungurii din UDMR si au votat in prostie pe site-ul alora, nimic mai mult. Deși nu-s orădean, din câte am citit pe bloguri, îmi doresc sincer să câștige Bolojan.

  La mine-n urbe,în turul 2 o să intre PSD și PN-L, așa că mă văd nevoit să votez cu formațiunea piratului, sperând că primarul penal de la PSD să intre după gratii, acolo unde-i e locul (DNA îl anchetează de prin 2004, dar slabe șanse să dea un verdict atât timp cât are scaunul de primar sub fund. Sunt prea mari interesele unor defrișatori de păduri ca să-l lase pe Corneluș-primarul-penal să între la bulău, ca toți bulangii care se uită la Sopranos și se cred mari mafioți).

 2. Pai se putea altfel sa iasa? Ma mir ca nu a iesit cu 80-90% din voturi, asta pt. ca pe oricine am intrebat cu cine voteaza, mi-a raspuns clar: Bolojan.

 3. Se vede ca publicul oradean s-a cam saturat de psd si mai ales de reprezentantii lor.
  Sa speram ca PNL va oferi ceva si pentru studenti, chiar daca nu au promis nimic.

 4. Se pare ca intalnirea noastra cu liderul fotoliului la primarie a avut un success , acuma sa vedem daca se tine de cuvant in cele zise .. mult succes domnului bolojan, si speram la o primarie mai putin corupta si la o Oradee curata, placuta atat noua cat si vizitatorilor.

  Mariusus
  an3i.ro/blog/

Comments are closed.