In atentia domnului Calin Raita

Incepem de la articolul sursa din “Bihoreanul“, in care domnul Calin Raita afirma ca:

Nu mai pot tolera această obrăznicie fără margini!. […] Este vorba de firma Group Creative Media SRL, de pe strada Louis Pasteur 68. Ei au realizat și au lansat aceste benzi desenate, jignitoare la adresa mea, pe site-ul lor “Papură vodă” și au recunoscut că sunt plătiți de domnul Bolojan”.

Pe site, autorul articolului mentioneaza: “Candidatul independent a afirmat că i-a identificat pe autorii benzilor desenate care îl reprezentau pe el în luptă cu Super Bolo, candidatul PNL.”

In cunostinta de cauza imi permit sa-l contrazic. Autorii desenelor nu au vreo legatura cu firma Group Creative Media, pe stada Louis Pasteur 68 este sediul Jumpeye, autorii “Papura Voda” … nici acesti baieti nu au legatura cu desenele. Autorii Papura Voda au fost foarte surprinsi in mod neplacut de declaratia domnului Raita cum ca ar fi primit bani de la contracanditatul acestuia, Ilie Bolojan. (Am fost de fata si am fost la fel de surprins ca ei).

Ba mai mult ii cunosc personal pe cei acuzati ca ar fi intinat imaginea domnului Raita prin desene si pot spune ca desenele sunt facute din pasiune si nu din dorinta de imbogatire. A fost si o idee de a mea “super-bolo”.

Mai mult de atat, creatorii Papura Voda nu vad sa fi adus prejudicii de vreun fel domnului Calin Raita, i-au dat doar o lectie de gramatica, capitol la care are nevoie de imbunatatiri.

Ce solutie a gasit domnul Raita? Intimidarea celor de la Papura Voda prin injurii si amenintari, comportament specific unui om care nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu Primaria sau vreun post de Functionar Public.

Dragi oradeni, va dati seama ce se poate intampla daca acest “super constructor” ajunge intr-o functie inalta? Reincepem era comunista? Un om nu mai este liber sa-si exprime opiniile daca acestea sunt in contradictie cu cele ale unui baron local? Unde e libertatea de exprimare? Cenzuram si blogurile? Stim ca ziaristii primesc bani grei pentru a scrie pe placul “sponsorilor” dar acest lucru nu se va intampla pe bloguri. Noi avem coloana vertebrala.

Papura Voda nu face jocuri politice!

8 thoughts on “In atentia domnului Calin Raita”

  1. singura promisiune ce o cred la raita, e faptul că va fluidiza eliberarea autorizațiilor de construcție, care merg ca melcul la ora actuală.

    Deci aia o cred, pe bune :))

    Dar în rest, nu cred că are ce căuta acolo, să șadă blând să-și vadă de blocurile lui.

    Nici unul din candidați nu e ușă de biserică, dar ca personalitate publică, trebuie să respecți niște norme. Diplomație, gramatică, circularea liberă a opiniilor.

    Părerea mea umilă și sinceră, fiecare să se ocupe de ce se pricepe mai bine.

  2. Din motive lesne de inteles si de a nu fii acuzati de pareri partinitoare am decis cu Sebi ca pe perioada electorala sa sistam caricaturile politice. Intre timp vom avea caricaturi cu alta tema, stay tuned.

    Ovi

  3. Nu cred ca e cazul ca cineva sa se sperie de acest Raita. Poate eventual sa se sperie de trecutul lui. Nu-l cunosc personal dar il tin minte din perioada cat eram student si lucram undeva pe centru. Era asa zis “valutist” si se invartea intre smenarii de la Crisu’ si de la Garant, daca tineti minte acele vremuri (asta se intampla inainte de 2000). Sunt curios daca cei care au sau au avut cazier au dreptul sa candideze pentru o functie publica.

  4. nici nu trebuie sa stim trecutul sau sa-l judecam pentru ce zice si ce interzice =)
    chiar nu e destul ca ar avea putin mai mult access la terenuri ?:) chiar am avea nevoie de un primar care are sute de vile de vanzare?:)) si cine stie cate mai are in plan.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading