Cum “Fusu” la Ruse, Blogaria 3

Toata lumea trage de mine sa le spun ce si cum dar eu dorm. D`abia astept sa incep lucrul ca sa am si eu ceva timp liber 🙂

In primul rand trebuie sa multumesc Denisucai si parintilor ei pentru ospitalitate si sandwishuri. Multumesc si lui Tudor pentru Vista Ultimate licentiat (care va primi un review.)

In Bucuresti am fost la cafea la Marriot, intalnire sponsorizata de Cristi.

A fost mai super ca anul trecut desi nu s-a facut atata lume varza (de parca distractia ar sta in asta). De data asta chiar s-a discutat mai liber (discursuri pline de umor si condimentate cu carne mai ales de zoso) dovada ca s-au cam sudat prieteniile. N-o sa discut despre strategia Neogen, se pare ca se pun sa faca fix ce-am discutat la Blogaria 2 (+ niste surprize de care nu zic nimic).

Am observat din prima lipsa lui Subiectiv de la aceasta intalnire (da buey, ne e dor de tine si mie si lui Noro).

Arhi e un adevarat atlet la kilogramele pe care le poarta (beer storage) si are o nevasta superba. Zoso mi-a declarat dragoste eterna (cu un Cola Blak) si m-a intrebat daca vreau sa ma mut cu el in Bulgaria.

Lui Calin Fusu ii place asa de mult Yahoo! (pe care l-au copiat pana acum) incat l-a intrebat pe Bobby daca e de vanzare. Dupa o licitatie grea, tranzactia s-a finalizat pentru o sticla de Jack + acadeaua pe care o lingea Didi (Didi e mai “pufoasa” decat anul trecut). (Nu s-a vandut niciun Yahoo, va testam inteligenta)

Vlad Petreanu (de la antene, desi nu prea pare) si Bobby Voicu trebuie sa dea o bere cand ne vom intalni data viitoare, stiu ei de ce. Pacat ca n-au stat mai mult la Luliaka. Si Fusu s-a carat mai rapid.

Scarlatescu a fost foarte cuminte, cel putin asa mi s-a parut mie.

Am mai vorbit de onanist si de CiuTuca, personajul nascut din dragostea eterna dintre Ciutacu si Tuca.

Am limbrici! M-a mancat in cur sa spun la vama ca imi expira buletinul peste 2 luni si era o posibilitate sa raman in Bulgaria. Ca sa stie toata lumea: pentru a putea iesi din tara, data de expirare a buletinului trebuie sa fie mai mare de 6 luni.

Lista cu cei care au fost prezenti o gasiti la Sescu.

O poza cu cartelul 🙂

Ah, si cate ar mai fi de scris… (nu promit nimic).

3 thoughts on “Cum “Fusu” la Ruse, Blogaria 3”

  1. Am mai auzit de faza cu buletinu`. Ca deh, data da gripa aviara in tine si te tin aia in spital 2 luni si tie-ti expira buletinu` intr-o luna, cum mai vii inapoi? Cu un act de identitate expirat ?
    Cea mai buna solutie e sa ai la tine mereu 2 buletine :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading