Spamerii “Urban si Asociatii” isi fac legea. Pana cand?

Toata povestea la Arhi (pentru ca nu prea am alte date si nici prea multe de plusat fac un copy/paste nesimtit de pe blogul preamaritului):

Dragoș Mănac a primit somație de la Urban și Asociații pentru scoaterea unui așa zis articol incriminator de pe site-ul său. Din păcate, Mănac chiar l-a scos. De unde rezultă că amenințările așa zis legale chiar își fac efectul.

Totul este urmarea acelei amenzi pentru spam, primită de firma mai sus menționată. La vremea respectivă, au mai fost amenințați și alți bloggeri. Nu știu sigur, dar am impresia că toți au cedat și au scos articolele de pe site. Politica pumnului în gură funcționează.

Oare ne baga pumnul in gura la toti?:)

5 thoughts on “Spamerii “Urban si Asociatii” isi fac legea. Pana cand?”

  1. Pai iti spun eu cum merge treaba, ca am avut si eu o problema cu o firma… Te suna avocatul lor si iti da 2 variante: ori scoti articolul, ori te dau in judecata. Decat sa stai ani de zile prin tribunale pentru un rahat, sa pierzi timp si bani aiurea, mai bine scoti articolul… E atat de simplu 🙂

  2. faza cu judecata nu inteleg de ce ar avea efect…pe ce baza sa te dea in judecata?, blogul e ceva personal pt care ai dat sau nu bani. Tu nu impui ceva, tu doar iti dai cu parerea, care-i faza cu datul in judecata?

  3. Se pare ca Urbanii si-au dat seama ca blogul este un instrument puternic de formare a parerilor oamenilor de rand.
    Citez din constitutie:

    Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

    Blogul e o metoda de a ne exprima parerea personala. Daca cineva incearca sa ne interzica acest drept, se poate da in judecata. Alte intrebari?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading