Stimate domnule primar!

Mulțumim pentru multitudinea de lucruri noi făcute în orașul nostru. Mulțumim pentru drumurile noi și cele refăcute, pentru poduri, pentru parcări, pentru locurile de joacă noi și parcurile amenajate peste tot în orașul nostru. Mulțumim. Dar…

Poate mă veți considera un nesătul, dar pe lângă lucrurile noi aș vrea să se  întrețină și lucrurile mai vechi. Cel mai bun exemplu: terenul de joacă din Parcul Ion C. Brătianu, acela dintre fostul hotel Dacia (acum Continental) și viitorul hotel Hilton.

OK, parcul are teren de baschet,  teren de skateboarding / trial, mese de tenis de masă, arbori, copaci, alei, tot ce vrei, dar are și un loc de joacă pentru copii, cu niște tobogane, leagăne și un mini-carusel care sunt într-o stare… de fapt nu descriu ceea ce am văzut. Am făcut și poze.

Iată-le:

Nu știu cum funcționează această treabă, nu știu în sarcina cui se află întreținerea terenurilor de joacă. Văd însă, Domnule Primar, că ar fi cazul să dați niște șuturi în posteriorul celor care nu-și fac treaba…

3 thoughts on “Stimate domnule primar!”

  1. Poezie dom’le. Arta! Poate sa te loveasca frumosul in frunte si nu-ti dai seama!

    Folosirea gresita a mai tuturor cuvintelor dovedeste doar spiritul rebel al poetului care refuza se se incadreze in tipare.

  2. Si eu ii multumesc in numele tuturor elevilor cu note mari dintr-un liceu oradean pentru ca suntem singurul liceu din oras (probabil) fara nicio bursa care sa motiveze elevii care au obtinut note mari sau au participat la o gramada de concursuri nationale! Sau cel putin asa sustine contabilitatea: ca Primaria nu a acordat fondurile pentru bursele elevilor. Multumim ca ne faceti sa ne simtim unici si diferiti fata de alte licee!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading