Happy Ending (?)

Bună dimineaţa, lume! Bună dimineaţa în ultima zi. Ce, nu ştiaţi?

Azi vine sfârşitul lumii, şi Biblia o garantează!

Un bibliolog american, Harold Camping, susţine că mayaşii n-au calculat bine, iar sfârşitul lumii nu vine în 2012, nu – apocalipsa începe mai devreme, mai exact în ziua de 21 mai 2011. Adică azi. Cică până în luma Octombrie a acestui an lumea se va sfârşi.

Harold Camping nu e la prima sa predicţie a Apocalipsei – a mai prezis un Sfârşit pe luna septembrie a anului 1994, dar se pare că Dzeu s-a răzgândit atunci şi ne-a mai dat o şansă (sau Camping şi-a greşit calculele, cine ştie :D). De data asta, însă, calculele sunt corecte. Sau nu.

Cică azi morţii se vor trezi, şi toţi cei care o merită vor fi duşi la Dzeu, iar restul vor pieri. M-am uitat pe geam – n-am văzut nici un zombie plimbându-se pe stradă…

Dragilor, dacă supravieţuim acestei zile, nu vom mai avea altă alegere decât să aşteptăm ori 21 decembrie 2012, pe când mayaşii au prezis sfârşitul, ori anul 2060, an pe care celebrul savant, Sir Isaac Newton l-a numit data cea mai plauzibilă pentru Apocalipsă.

Happy Ending pentru toţi! Voi ce faceţi de Sfârşitul Lumii?

/The Fan/

(Foto Via)

6 thoughts on “Happy Ending (?)”

 1. Dacă tot vine sfârşitul, eu vă propun să nu vă mai plătiţi ratele la bănci, facturile de electricitate, asociaţia. După ce să le mai plătim, vine potopul şi gata.

 2. Ca sa fiu asa mai pervers, le-as da tuturor naivilor mu#e, da na … poate ma ajuta cel de sus :)).
  Sau mai am eu o vorba:
  Mi-ar place sa-l iau pe cel de sus la o partida de putere,
  Sa ma suga de pu#a pana ejaculez drojdia din bere.

 3. stii in ce moment as crede ca intr`adevar vine sfarsitul lumii?

  cand o sa doneze Harold Camping cei 100milioane de dolari din conturile sale…

 4. Partea cu învierea morţilor nu îmi place =)) Stau lângă Rulikowski şi tot ce îmi poate veni în minte în momentul ăsta e un scenariu desprins dintr-un film horror.

  Eu de Sfârşitul Lumii am fost în Felix, vreau să mor curat.

 5. Maiasii nu au facut mai departe calendarul deoarece probabil sau plictisit si au realizat ca si asa nu tariesc ei atat … si au zis ca il fac pana in 2012 ca sigur se va supara careva 😀

Comments are closed.