Concurs LovePlus pentru bloggeri! Vreau si eu prezervative!

Vine ursul la farmacie si cere 50 de prezervative.

In spatele lui 2 iepurasi isi dadeau coate si chicoteau.
II aude ursul se uita urat la ei, dupa care se intoarce catre farmacist:
– 52, va rog!

Ma inscriu si eu la concursul #loveplus triplestested pentru ca se castiga 108 cutii de prezervative (premiul I) si am si eu iepurasii mei 🙂

Incercari prin care a trebuit sa treaca actuala mea relatie:

– sa asteptam sa adoarma parintii, asteptarea ne omoara 🙂

– plecarea de acasa, mutarea impreuna

– criza financiara (care nu s-a terminat inca)

– sa alegem dintre Paris si Viena

#loveplus tripletested

Leapsa merge mai departe la urmatorii (care cred ca au si ei iepurasi): Sebah, Slim, Andy Mihail, Cypress, Sebi Mazilu, Just Like Now, Carina si la oricare se mai simte ca are nevoie de prezervative.

P.S: chiar daca nu folositi prezervative (se stie ca geeks don’t get laid), ganditi-va ca puteti sa faceti un bine unor copii,  cate ore de distractie le vor oferi umflatul a 108 cutii de prezervative?

5 thoughts on “Concurs LovePlus pentru bloggeri! Vreau si eu prezervative!”

  1. Planurile sunt gata, modelul e perfect (destept ca tasu, frumoas ca masa), viitorul mini-designer intra in productie… asa ca momentan nu necesit prezervative, mersi ori cum pentru bunul gand…
    P.S.- daca iese va fi un designerutz facut in criza =)) dar nu de timp …

  2. eu am vazut un tip care si-a bagat unul pe cap, l-a tras mai jos de nas si a inceput sa inspire pe gura si sa expire pe nas pana s-a umflat ala in capul lui. oblio ziceai ca e.

  3. Bai, poa’ să-l testeze ei È™i pe 5 pule, eu nu mai bag Love+ p’a mea cât oi trăi. De vreo 2 ori mi-a crăpat ăla când îmi era lumea mai dragă, odată m-a usturat vreo 2 zile când mă piÈ™am că au uitat să bage ăia lubrifiant. Neah, thanks. Love+ e doar pentru tinerii dornici de aventură È™i senzaÈ›ii tari. Ar trebui să facă reclame în stilul Pepsi Max.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading