Munciti! Munciti! Munciti!

Crezi ca esti independent, pe fundul tau, vine ceva care te scoate din papuci. Poate sa te aduca cu picioarele pe pamant. Duci o viata decenta dar vrei mai mult. 

Uitati tot ce nu va poate ajuta in viata! Lasati deoparte toate porcariile cu staruri si TV! Concentrati-va asupra voastra si a succeselor voastre! Nu salivati la ce au altii! Lucrati mult! Fiti activi si prietenosi, rezultatele se vor vedea! (Am tras in ultimele 2 zile de mi-au zburat fulgii).

Succesul e alcatuit din 4 lucruri: 1. documentat 2. scris (sau sapat, depinde de profesie), 3. promovat 4. relaxare. Nu le ignora!

Va spun in Februarie mai multe despre asta, chiar n-am acum cuvinte si nici de unde sa le scot.

Fara nicio legatura cu cele scrise mai sus:

Gasit la cti97. P.S: eu nu stau sa va explic geek jokes daca voi nu va prindeti. Tipul e mai tare decat stand-up comedy ce se difuzeaza la noi 🙂

2 thoughts on “Munciti! Munciti! Munciti!”

  1. de ce minti oamenii ? tu stai toata ziua in pat si bei bere :))) si apropo, chestia cu “succesul e altcatuit:.. ” este adevarata, dar eu as mai scrie acolo cu BOLD ca doar atunci merge treaba daca ii aplicata in ordinea de alaturi .. la romani l-e place mai mult doar punctul 4 🙂

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading