Rappy – Diverse part 2 (carne de vita pentru Bruiaj Mintal)

“Conflictul” dintre Rappy si Bruiaj Mintal continua. Eu curand scot compilatie cu piesele lor (si le iau banii), stay tunned 🙂

Rappy – Diverse part 2 (carne de vita pentru Bruiaj Mintal)

[MEDIA=15]

Download (daca nu puteti sa ascultati)

43 thoughts on “Rappy – Diverse part 2 (carne de vita pentru Bruiaj Mintal)”

  1. :)) Sa-ntelegem ca Rappy e vita a carei carne e-n gura Bruiajului Mental? Adanca tare aia cu “am fumat mai multa iarba decat o sa va creasca voua pe mormant”. Repari.

  2. asta e ultimul meu comment,deci,cand voi,cei care criticati ca muistii,o sa faceti ce am facut eu,si credeti`ma ca nu e MARE LUCRU,o sa va bag in seama,dar voi nu sunteti in stare decat sa va ascundeti dupa tastatura aia bashita si sa scuipati toate tampeniile dar nu va uitati la voi niciodata,insa inauntrul vostru muriti pa zi ce trece ca nu faceti nimic,pt voi,ce sa mai zic pt rap?:),asa ca numa` sanatate va doresc sa puteti trai mult si bine viata plictisitoare pe care o aveti! cat despre mine si bruiaj mintal,Dumniezo ne`a ajuta sa ne lansam albumele intr`o buna zi! Bafta!

  3. In sfarsit un comment de bine` intre rappy si BM :)) glm :P:)……ce sa zic….a fost ok piesa, dar nu faceti ceva`mpreuna?vreau sa zic ca decat sa fie un VS, un battle, nu mai bine ar fi ceva…nush….ca Nu ma pot abtine are deja cativa ani…si sincer va zic chiar a sunat bine

  4. Rappy poti fi sigur ca ai tot respectul si sustinerea celor din restul tarii.Pisa-te pe toate zdrentele astea ca nu-s in stare de nimic decat sa deschida gura aiurea!Daca tot o deschid ar fi bine sa-ti faca o muie!

    Multa bafta in ceea ce faci si asteptam albumul!

  5. :))Oscilezi intre a fi comic si trist. Poate chiar si paranoic. Isi bate oleaca omul joc de tine ca te crezi mare repar si gie gangsta si gata, “ooo are ceva cu mine fraieru`, ia sa-l injur oleaca sa-mi dovedez superioritatea”. Argumentul cu “am ajuns sa fac muzica c0aie, cand ajungi ca mine, atunci sa comentezi si tu” e deja de ras.

  6. Argumentul ala e cel mai important!Pentru ca intotdeauna trebuie sa te uiti la realizarile omului,iar Rappy are niste realizari demne de invidiat pe care nu le are nimeni din Oradea!

    Asa ca mars de aici mai scorojitule!

  7. Buhuhu… sa nu mai iesi din cripta 3 luni sau… 6 pana nu faci o piesa a pieselor printesa… RESPECT RAPPY! Sunt vecinu tau Cristi. Te pup baby. S-a fi cuminte ca de nu, nu-ti dau la poponet 🙂

  8. Salut rappy sunt vecinu de la 2.. da si tu tobele alea mai incet ca-mi doarme copilu, sau macar schimba ritmu. Multumesc pentru intelegere in numele tuturor locatarilor.

  9. sunteti putini astia,si n`o sa va alegeti decat cu niste commenturi de cacat,iar daca aveti ceva cu mine.nu`mi mai acordati atentie,nu mai vorbiti in stanga si in dreapta,n`aveti despre ce altceva sa vb? o sa spuneti ca exagerez eu,dar ce nu mai puteti voi de mine in cele din urma? poate toti suntem pa pula in orasul asta…. dar eu i`am respectat pa altii care au facut ceva,fie ca mi`a placut fie ca nu,voi nu stiti sa va bucurati pt nimic,va luati de mine cand inca nici nu a iesit albumul,va cacati pa voi ca niste cretini care o ardeti pa net non stop si habar n`aveti de muzica asta si de alte treburi…. si nu`mi sariti mie ca nici eu nu stiu ..e parerea voastra si ma pis pa ea! …daca chiar vreti…. faceti voi ceva… si incercati voi sa suportati gunoaie de oameni care apar de nicaieri sa va futa`n gura fara motive..eu unul din pacate va bag in seama… oricum,multa muie voua!:)..si sarbatori fericite

  10. mare rapper?:))..esti chiar bolnav copile… ! in fine,continua sa faci parte din oamenii de cacat ca e ok!:D…. Dumnezeu te iubeste!

  11. bah tu te consideri artist? in caz ca da, invatza sa accepti criticile, nu mai vorbi cu oamenii cum vrei tu doar pentru cine esti….bravo esti tare, restu is prosti, si daca comenteaza careva vine rappy si latra el sa arate ce poate…citesteti comentarile ca de astea is, sau te astepti sa fie numa cu bine mah, respect, pace, omu meu rappy esti cel mai tareeee….bah mai ai mult de invatat la capitolu atitudine, si sincer, ma doare-n pula de astia ca tine care fac ceva dar apoi incurca avioanele la cum merg cu nasu pe sus de mandrie,invata sa respecti daca vrei respect inapoi…si nu mai crede ca numa tu ai viatza, ca dupa ce iti scriu comentu asta, iti zic sigur ca merg la o bere, la o pizza, la o plimbare cu masina, ma intorc acasa imi fut femeia si ma culc…daca tu esti cu ceva mai deosebit, bravo altetea ta (cre ca asa ai vrea sa se vorbeasca)

  12. felicitari! asa e , am nasul pe sus , pt asta tre sa iti multumesc? :)) , tre sa accept minciuni? Nu pot! dar…da ..iti multumesc caci eu daca m`as considera artist si as fi cu nasul pa sus nici nu as raspunde macar:)),bafta cu femeia!

  13. ps: as vrea sa primesc innapoi respectul care l`am oferit,caci palme am primit si bonus,dar tu nefiind in locul meu poti sa vorbesti usor,da ma stiu toti avem probleme dar si eu daca nu salut pe cineva din greseala s`a terminat,sunt bashit! bine ma exact asa e cum spuneti toti,aveti dreptate va multumesc!:)

  14. auzi, tu la orice ti se zice si e negativ dai un raspuns lung in care te justifici cu lucruri care ti s-au intamplat sa dai impresia ca tu esti ala afectat…si e oke sa cersesti mila…nu tre sa-ti fie rusine de asta…da auzi, o fost ceva negativ care sa ti se spuna sa accepti, si asta fara sa stau cu tine cateva zile, ca nici tu nu ai stat cu toti care iti scriu si tot i-ai injurat si ti-ai impus numele de rappy…nu e vorba de salutat lume pe strada, e vorba de ai face pe toti prosti, a spune ca toti te pupa-n cur, de a astepta tratament special pentru ceea ce faci…si acuma tu urmeaza sa scrii ceva in care sa te justifici sa arati la lume ce baiat bun este rappy

  15. da marius asta urmeaza: esti un lake obosit,continua`ti rutina:)
    ps: spre informatia ta,nu fac pe nimeni prost,nu ma cred superior,ii fac pe toti foarte prosti si ma cred mega superior,ai uitat sa zici asta tinere:))…hahahahhaa… neeeeext

  16. ps again: ASTA PT CA ITI RESPECT PAREREA CIOCOFLENDERE:))))))…. ramai cu ea,sustine`o sus si tare…. eu oricum dorm linistit ca nu e asa ( desi poate sunt 2 persoane care stiu anumite chestii pt ca nu ma laud ca si cretinu din moment ce fac din suflet anumite lucruri boule deci daca TU nu le stii nu inseamna ca nu exista pt ca lumea prefera sa spuna ceva de rau decat de bine,apropo azi cacatul mi`a fost mai maro oleaca ) tre sa ma obisnuiesc cu fazele astea… si in special sa le ignor….

  17. battle-urile nu se fac personalisme, si cu profesionalisme. deci piesa e eject din start. nu e funny, nu e inteligenta, multe atacuri chiar n-au nici o noima. sorry again.

    semneaza o gagica mai in varsta ca tine din fata tastaturii cu cariera nationala dar care e frustrata ca nu a reusit nimic in viata ei , sa fie mai buna ca tine. sau cum era? aia mi-a placut mult d tot. 😀 asa sunt? am dreptate? sau tu cum iti vezi fanii sau posibilii ascultatori. toti jeguri daca nu te lauda, eh? cam urat …

    poate incerci sa accepti o parere alta decat a ta proprie, sa nu-ti judeci publicul, se numeste criticism and it helps u evolve, teoretic. ca practic vad ca orgoliu e mai mare decat pasiunea pt rap. totusi tu pt ce te-ai apucat [?], i still can’t figure it out after so many years of knowing of u and hearing u.

  18. ah ma scuz, am reusit sa citesc tot ce s-a scris.

    copile, n-ai fost batut de mult de mama asa-i? cred ca ti-e cam dor.

    nu stiu cum iti permiti sa strici numele artistilor adevarati, cu gluma asta de proiect pe care`l ai, cu atacurile astea de copil frustrat. cum iti permiti sa injuri lumea atata vreme cat n-ai valoare si albume in spate, n-au munca de ani buni truditi, pe bani de kkt si joburi de kkt si etc etc. sa zici ca esti mandru de munca ta. cine crezi ca te baga ma pe tine`n seama? ar trebui sa te vezi, ai rade si tu de tine insuti ce prostii scoti pe gura sometimes. atunci te-ai putea alatura noua, clubului care rade cu lacrimi de iesirile tale. ca sunt isiri. nu e nimic creativ in tine, si pana sa te dai iara smeker de la inaltimi, te anunt ca stiu mai multa muzica decat vei sti tu vreodata, si iti dau un sfat : ciocu mic si munca multa. atitudinea ta SUX! oricat de smeker ai fi [chit ca nu esti deci e degeaba], atitudinea conteaza cel mai mult. si a ta e varza.

    ia coboara-ti nasu din nori baiete.
    nu e deloc bine ce faci.

    then again … who cares? 😀

  19. nu e funny? daaaaa,trebuia sa imi reaminteasca o gagica treaba asta,sa ne traiesti!:) sa faca altii funny,si totusi,nu te inteleg pa tine si pa multi,eu le`am raspuns bruiatilor si cam atat,nu am treaba cu alte pareri,dar cand aud doar minciuni,e trist…. oricum,de ce m`am apucat? daca nu intelegi asta,foarte bine,lasa ca inteleg altii(chiar daca posturile sunt in mare negative,eu imi vad de treaba),si da,in primul rand,ma inteleg eu macar,nu vezi ca nimeni nu ma baga in seama? (hahahaha)…. CARE e acel “artist” sau cum vrei tu sa sa`i spui pe care il place absolut TOATA LUMEA? deci nu eu sunt ala aiurea,ci voi,cei care chiar aveti ceva treaba cu mine,stati chill ca nu imi pasa,ganditi`va ca sigur nici pa voi nu va place toata lumea ( dar voi acceptati asta cu durere`n organe nu? ) ! Si totusi nu e mereu vorba sa iti placa un om cum canta,dar poate poti sa il respecti pt alte chestii,DE CARE EVIDENT N`O SA STIE LUMEA IN VEAC PT CA NIMENI NU VREA SA TE VOORBEASCA DE BINE MAI ALES DACA FACI UN BINE! deci doamna “mda” care sunteti mai in varsta decat moa,v`as ruga daca toti sunteti atat de trecuta prin viata si atat de matura,sa studiati o problema inainte de a o comenta , in special , Public! da,urasc cand nu ma inteleg cu lumea,e un defect de`al meu!ps: albumul meu nu e comic,e doar ceea ce am strans eu de la 9 ani la 19 ani-daca va fi naspa,ma voi multumi ca a ajuns si la urechea celui care va spune asta!:)

  20. imi cer scuze pt posturile in care am insultat pe cineva,eu trebuia doar sa spun multumesc pt orice minciuna,nimic din ce zic nu e ok,nimic din ce fac nu e ok,foarte bine,asa sunt eu,un zero,multumesc ca m`ati facut sa realizez asta,si da,cersesc mila,ma cred superior,asta`s eu!:)…. Si uite asa am raspuns pasnic acelor 4-5 persoane care mi`au scris aici de rau…. oare daca chiar raspundeam asa,cum ati fi reactionat?;)..nicicum nu e ok,hai sa incetam,voi aveti dreptate eu sunt un bagator in seama,in rest toti din oras care fac rap sunt f buni si au un loc de cinste,si da,lasand orgoliul la o parte si etc,rece de la bruiaj si in prezent face parte din acei raperi care nu sunt deloc in plus,ci dimpotriva,insa ca om…sau cel putin ca oameni…suntem toti praf….;)

  21. da ce-ti place tie sa te victimizezi, macar daca te-ar plati cineva pt asta. ca asa e degeaba.

    apropo de treburi personale care nu se stiu, si “inainte de a o comenta , in special , Public!” nu crezi ca tre sa ti le rezolvi in privat? daca tot sunt prea putine persoane care stiu problema care e de fapt.

    postezi public, publicul are dreptu la parere. nu-ti convine ce se spune, nu te mai fatzai prin public cu treburi private.

    si te rog, nu mai fii atat de copil.

  22. esti constienta ca te cam contrazici ?:)…. ignora`ma ca n`o sa intelegi niciodata de ce fac asta,si nici nu trebuie,dar poate stam de vorba live la un moment dat,cine stie….. sau.. da…fuck it:))…bafta

  23. eu n-am parere deci nu ma pot contrazice, pt ca sincer putin ma intereseaza de “atacu asta al tau inteligent” asupra baietilor.

    dar vezi cine se contrazice. eu dezbat si mi-e absolut tot una, te pot invarti pe toate partile public, tu chiar crezi cu patos in tot ceea ce zici.
    ba nu te intereseaza de parerea altora si esti mega cool si sus si tare.ba te vaiti ca un copil de 3 ani fara jucarie si dai din picioare ca te-o facut lumea prost si nu`ti convine.

    hotaraste-te si ramai pe un singur drum. altfel o sa se tot ia lumea de tine, oricat te dai tu smeker razand ca nu te intereseaza. ca la cate raspunsuri ai, te intereseaza cam mult pt un neafectat , nu crezi? 2 din 3 postari sunt ale tale justificandu-te.

    ce zici? 😉

  24. e clar ca nu merita nimeni nici macar sa raspund,una e sa nu iti placa piesa cuiva,si alta e sa te legi de lucruri pe care nu le stii,intelege odata treaba asta,astea aici nu sunt simple pareri,sunt prea multe cacaturi scrise care m`au deranjat pt ca nu se rezumau la muzica,toata lumea parca ma stie si are dreptul sa spuna ce vrea,si cand ma intalnesc cu astia fatza`n fatza vorbesc frumos,cel putin asa am patit ! dar bine domnisoara mea draga,tu le stii pe toate,stii muzica ( iti dai seama oare cat de bine te pricepi din moment ce spui ca intr`un battle nu se spun lucruri personale,nici nu cred ca ar avea rost sa vorbim in general de muzica,nu doar de rap ),stai cu ai tai si razi de iesirile mele , iti merge bine,eu ma mir ca am timp sa va bag in seama,imi spui tu mie de multa munca:))…hahahhahaa…si de cacatul meu de proiect.. aoleu sunt speriat…. lasa ca lucreaza altii mai mult,SE VEDE NU ?

  25. te-ai gandit ca poate pe noi nu ne intereseaza treburile voastre private? pleaca de la premisa asta, si da-ti seama daca avea rost sa faci raspunsu ala public o ba. public stuph belongs to the public. handle that responsability.

    “ah vai ma mir cum am timp de voi” zise el de pe tron, ah vaaaaiii. ocupatule :))) … pai si ce mai cauti aici ? ma flatezi 😀

  26. eh aparentele insala. pacat ca nu si`n cazul tau 😀 sunt sigura ca tu doar atat poti. u use every chance to show that 😀

    noa m-am distrat si eu hai s`o lasam moarta, merci de fun, esti distractiv prin …simplitate 😀

  27. Rappy ca tine nimenu nu mai face versuri in Oradea..nimeni!..pt asta te respect cel mai mult iar dupa aceea pentru negativele tale beton…ei nu stiu ce ai facut tu…nici macar in ce cartier stai…ai incredere in noi cei care te-am ascultat din totdeauna si fa muzica de calitate in continuare…
    Pace

  28. vreau si eu sa dau de tine rappy…fan_messi e id-ul meu..am si eu ceva piese in stadiul de text…vreau si eu o parere….astept sa ma contactezi
    ms mult

  29. Bah retardatilor, nu mai comentati. Rappy la 19 ani face ce voi nici nu ati ascultat vreodata. De ce? Pentru ca nu stiti ce e frumos. Rappy, stii bine ca toata treaba asta a aparut din invidie. Poate va intrebati de unde invidie…daca e asa sunteti praf! BAFTA! ASTEPTAM DECOR!

  30. Nu inteleg de ce le place unora sa critice asa fara sa gandeasca. Stau si ma gandesc, astia care il vad atat de rau pe Rappy ar fi in stare sa faca cel mult 4 versuri? Frate, daca iti place un artist cumparai albumu, asculta-i muzica da nu te intereseaza viata lui personala… Cat despre cei care critica muzica in halu asta yo zic ca au prea mult timp liber si n-au ce face cu viata lor. Au net de mare viteza, intra non stop… Rappy, yo zic sa-i lasi sa vorbeasca oricum sunt destui oameni care te sustin 😀 Respect! As vrea sa stiu sh yo unde pot gasii albumu. Sh yo sunt din Bihor da m-am mutat asa ca… 😐 Am sanse sa vb cu tine sh sa mi-l trimiti sau ceva? 🙁 [email protected]

  31. fazele astea au trecut demult,regret ca le`am raspuns,n`ar vrea nimeni sa stie ce specimene se ascund in spatele tastaturilor,anyway,eu doar atat pot cum zicea domnisoara “mda” de mai sus care a stiut ,stie mai multa muzica decat oricine,chiar mai multa decat unul care face sau chiar compune ( daca nu suna bine pt unii nu inseamna ca SUX bai superiorilor )
    eeei,se vede asta,pana la urma conteaza faptele,da,stau f prost la capitolul explicatii and shit,multumesc celor de sus care totusi au pus atata suflet…:)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading