Raspunsuri “profesionale” de la “profesionisti”

raspunsuri_profesionale.jpg

Acestia sunt oamenii in mana carora va incredintati site-ul, blog-ul, afacerea. Toti “profesionisti”. Este un singur exemplu de nesimtire al unui provider de gazduire. Mai sunt multe altele.

Nu e prima oara cand ameninta, apeleaza la tactici evazive si de intimidare pentru a-si atinge scopul, a-si promova serviciile sau pur si simplu pentru a face misto de altii.

Bineinteles ca mesajul acela nu se sterge de acolo, se sterg  altele “Si acela este un raspuns profesionist?” pentru ca amenintarile unui “partener” au o valoare mult mai mare pentru forumisti si comunitate decat un utilizator normal.

11 thoughts on “Raspunsuri “profesionale” de la “profesionisti””

  1. Nu e bun exemplul… 🙂
    Acel utilizator xcalin deschisese o gramada de topic-uri cu reclama, unele noi, altele vechi de cativa ani. Si daca arunci o privire pe site-ul ala o sa vezi ca ofera licente Kayako si ClientExec la preturi ‘foarte bune’.

  2. cata ipocrizie.. e de speriat lumea asta. Ai dreptate s*, ar trebui sa il stearga daca il enerveaza, da se vede ca si’a cam luat’o in nas ca’i fraier si nu mai vede de ochelari
    ; sa aibe grija sa nu ametzeasca doar ca si bordurile’s inalte si poate-si pierde echilibrul de emotie..

  3. Cunosc cativa sysadmini foarte buni, care stau cel putin la fel de bine la capitolul relatii cu publicul, adica in mod cert vor fi sarcastici sau rautaciosi… sau nu iti vor raspunde deloc, in cel mai bun caz. 😀

    In rest, cruciada contra WBF contiuna.. FTW. Sunt curios insa ce ai propune ca alternativa unuia care vrea gazduire in .ro.

  4. Siropel, chiar crezi ca are rost sa te certi cu wbf? Am aruncat si eu un ochi acolo in cateva topicuri de acolo am vazut ca e “razboinic” tipul cel mai bun lucru care-l poti face este sa-ti exprimi opinia aici pe blog si sa nu-i dai dreptul la replica, pentru ca nu merita. Daca vrea dreptul la replica sa-si faca blog lol.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading