Ce linux folosesti ?

Uite un gen de intrebare pe care n-am pus-o inca aici… m-am straduit mult sa tin acest blog departe de mediul tehnologic …dar avand in vedere ca mai nou este mediul in care imi petrec mai mult de 10 ore pe zi …se ajunge involuntar la asta.
Credeti ca pot renunta definitiv la Windows? …si altii au facut-o …

Mai am fani? …sustinatori ? …fane ?

12 thoughts on “Ce linux folosesti ?”

 1. pai.. dece nu?? potzi renuntza la el, dar sa te lase shi el.. k de nu o sa te cheme pentru joculetze.. 🙂

 2. virtual machines nu va mai ajung ah ? 😀
  daca e sa fie linux atunci sa fie slackware. daca e sa fie server atunci sa fie fedora. daca e sa fie multimedia atunci sa fie geexbox. lista poate continua 😛 sunt ceva distributii interesante de linux. oricum no crap like ubuntu . i don’t even like redhat :-&

  munca ma tine pe windows. daca apare photoshop si flash pe linux ma mut imediat.

 3. Daca ziceai si la ce folosesti calculatorul on a regular basis, ar fi fost mult mai usor de dat un raspuns.
  Mac-urile ofera cel mai de calitate hardware, iar OS X este stabil, safe si rapid (si arata si excelent, imho). Suportul software acopera toate nevoile, iar noile Intel mac-uri pot boota si windows. Dar Mac-urile costa… Pentru a non-gamer PC, Ubuntu 6.06 e deasupra toturor!

  Cheers

 4. exista distributii care sunt concepute sa satisfaca cerintele oricarui utilizator, a se vedea in special ultima versiune a ubuntu, care chiar merita incercata, insa fiecare utilizator de sistem de operare open source foloseste acel sistem care se muleaza pe nevoile sale, eu folosec mai mult cele red-hat based, fedora core, centOS, rhel …

 5. opensuse 10.1.
  din pacate insa linux nu e inca pregatit pentru desktop, dar o sa ajungem si-acolo.
  in paranteza, firefox e net superior IE si a reusit cu greu sa-i fure 20-25% din cota de piata, fiind un programel mic care se descarca instant.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading