Alergia loveşte România!

Atenţie mare, cei cu alergie la polen! Oradea va fi invadată de acest praf nociv care vă va transforma viaţa într-un chin! Nasuri înfundate, ochi înlăcrimaţi, tuse, chestii, alea alea… ştiţi voi foarte bine!

Principalii vinovaţi sunt:

Flori de nuc

Wisteria sinensis

Flori de castan

+ să nu uităm nici de tonele de puf care ne vor invada aerul şi aşa murdar în următoarele zile.

Deci pregătiţi-vă batistele, sprayurile nazale şi leacurile anti-alergice!

Apropos de leacuri: voi ce folosiţi ca să vă uşuraţi zilele invadate de polen?

/The Fan/

6 thoughts on “Alergia loveşte România!”

  1. Eu nu prea am probleme cu polenul, dar am sa fiu plecat o saptamana acasa in Salaj si am sa scap de aerul poluat. Totusi, cred ca o sa ma tratez cu palinca =)) asa preventiv.

  2. E plin de articole pe net despre cum sa te bati cu alergiile sezoniere. Eu as prefera sa ma mut intr-o tara nordica. 😀
    Zyrtec nu imi place pentru ca ma simt de parca am alergat un maraton, abia am aer si mi somn, prefer sa stranut toata ziua.
    Claritine, aerius… etc sunt bune, se gaseau intr-o vreme si produse romanesti la juma de pret, e din ce in ce mai greu sa faci rost de asa ceva.

  3. Ambrosia poti sa o treci pe lista abia in septembrie-octombrie. Asta o stiu din propria experienta. In Oradea nu este loc cu verdeata in care sa nu vezi cel putin o tulpina de ambrozie. Au fost cateva campanii impotriva ei, dar nu cu prea mult succes. Cu ce pot sa zic ca am noroc este faptul ca Aerius inca isi face efectul in cazul meu.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading