O minora: Pierdut viol, ofer recompensa gasitorului

Pornim de aici si continuam cu un citat din Bihoreanul:

Luna trecută, o adolescentă de 13 ani din Oradea a fost victima unui viol în grup. […]

BIHOREANUL a descoperit, însă, detalii interesante. Victima violului este o fată de clasa a VI-a care-și posta poze deocheate pe internet. Mai mult, adolescenta de 13 ani a ales cu care dintre violatori să facă sex. Ea l-a refuzat pe unul pentru că era gras, iar altul avea penisul prea mic și păros…

Victima?:) HAHAHAHA! Victime sunt baietii care au mers cu ea. Sa zica “mersi” ca nu ii ustura cand merg la pisoar.

Si Lilisor isi pune niste intrebari

9 thoughts on “O minora: Pierdut viol, ofer recompensa gasitorului”

  1. bah… te tii de lucruri ‘sclabe’ ?
    ii plin de curve, ca mai ii cate una care se gandeste sa scoata un ban si nu ii iese, niste fraieri disperati, reteta ii gata.
    nu e primul caz si nici nu o sa fie ultimul.

  2. Ce prosti au fost baietii aia, zau, mai ales ca dupa ce am citit, inteleg ca o cunosteau si stiau cati ani are. 13 ani! Din pacate pt ei fapta se numeste viol si o sa ia 10 ani (minim) si daca au noroc scapa in 6-7 ani.

    Cel mai corect ar fi ca petarda aia de 13 ani sa retraga plangerea si sa zica ca a vrut pt ca nu-i ajunge cat ia de la 11 ani 🙂 Dupa parerea mea daca baietii aia ajung la inchisoare pt chestia asta se face o mare prostie. Normal ar trebui ca petarda sa retraga acuzatiile si aia sa faca munca in folosul comunitatii sau ceva de genul. Fata a vrut sex in grup.

  3. io o dadeam in judecata pe haita aia. adica oamenii grasi si/sau cu puta mica si paroasa n-au voie pentru ca sa futa si ei ceva??

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading