11 thoughts on “Visit Romania [idee si imagini de campanie]”

  1. E misto ideea – aproape perfecta as spune. Ii gasesc un singur defect (daca se poate): vorbeste exclusiv de oameni (de exceptie!) si mai putin de locuri/tara, dar pentru un anume public tinta (nu stiu daca pentru cel mediu) poate fi mesajul potrivit.

  2. Bate!
    Ar mai fi Vuia cu al său elicopter, Petrache Poenaru cu al său stilo cu cartuş reîncărcabil… etc, etc, etc… Adevărul e că avem câţiva inventatori pe cap de locuitor, singura problemă e că singura constantă pe pământ e inteligenţa, iar populaţia e în creştere…

  3. In primul rand nu vorbim de o campanie ci de niste printuri. Am stabilit asta? E clar. Bun
    Apoi cred ca n-a inteles nimeni campania ROM, cred ca suntem inca la nivelul la care avem impresia ca e vorba de spamming pe google -nicidecum, este vorba de generare de content pozitiv!!! d’asta sunt bloggerii aia care adopta un cuvant (gen romanii sunt buni, cu exemple si explicatii) si dezvolta in jurul cuvantului, il argumenteaza etc. E clar acum?
    Bun, acum…
    Sincer cine dracu isi stabileste vacantele in functie de realizarile patentate a unor oameni din tara respectiva. E simplu. Mare este? Este. De curat e curata apa-n mare? Resort de 5 stele am.
    NU! Eu ma duc in Italia ptr ca daca n-ar fi fost italia noi inca am fi crezut ca suntem buricul pamantului…ma rog ca pamantul e buricul universului.

  4. Sa nu uit. Daca nu era insulina 180 de milioane de oameni morti pe zi…cam in cate luni se depopuleaza planeta?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading