PR/Marketing Era Park Oradea ne umple de SPAM

M-am saturat sa primesc spam, toata lumea s-a saturat. M-am saturat sa vad la marketing oameni incompetenti care nu stiu sa trimita un email, care nu stiu sa foloseasca BCC din Outlook, care nu stiu ca un comunicat trebuie sa contina si date de contact (nume, email, nr telefon) ca sa stiu pe cine intreb detalii suplimentare.

Draga marketing Era Park Oradea, nu stiti ca daca puneti toate adresele la TO, recipientii se vad intre ei? Nu stiti ca daca unul singur are un virus adresele tuturor ajung in baze de date de spam? Nu stiti cate resurse si timp se consuma cu filtrarea acestui spam?

Cand m-am abonat eu la emailurile dumneavoastra? N-ati vazut pe pagina de contact scris “Atentie: Comunicatele de presa intra direct in SPAM!”?

Nu are Era Park Oradea bani de un cont pe MailChimp ca sa ne putem dezabona automat si ca astfel de probleme sa nu se intample?

UPDATE! M-a contactat Delia Flechianu Coordonator Marketing Era Park (care este defapt competenta si o draguta) si mi-a spus urmatoarele:

Ne asumam continutul si forma comunicatelor de presa insa orice critici aduse la adresa acestora nu trebuie sa vizeze o persoana anume.Comunicatele de presa sunt redactate si trimise de catre Agentia de PR contractata de Era Park. In numele Era Park iti  multumim pentru sesizare, ne cerem scuze pentru disconfortul creat si ne vom asigura  de evitarea acestor situatii pe viitor.
In urma sesizarii tale , pentru care iti multumim, renuntam la serviciile de PR ale firmei cu care lucram.

Ba mai mult, ERA isi cauta PR nou din Oradea. Voi reveni cu detalii intr-o postare viitoare.

M-am grabit cu articolul si am acuzat-o pe Delia fara sa stiu toate detaliile problemei, dovada ca si bloggerii pot fi boi, nu doar jurnalistii 🙂

delia_flechianu

era_park_spam

5 thoughts on “PR/Marketing Era Park Oradea ne umple de SPAM”

  1. Confirm faptul ca esti un bou 🙂
    Un om normal cerea sa fie scos de pe lista si atat, nu facea caz dintr-o falsa problema.
    Fraieri sunt aia care te-au bagat pe o lista in care au pus si jurnalisti seriosi, pentru care comunicatele de presa chiar conteaza, cand de fapt trebuiau sa te lase acolo unde ti-e locul: la ignore.
    Sper ca Deliei ii va reveni mintea la cap.

  2. În limba română „recipient” are sensul de: „vas” sau de organism care primește un organ, un țesut. Când primim corespondența se zice că suntem „destinatari”.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading