15 thoughts on “Update: blogmeet Oradea de Sambata 8 August”

  1. @Tudor – stiu ca berea area acelasi gust, dar depinde si cum esti servit. Eu am cosmaruri cu servirea de acolo asa ca prefer sa nu le bag bani in buzunar.

    Data viitoare vin in cazul in care se schimba locatia 🙂 Casa del Caffe, Kokoon, Time Out, Why Not, etc

  2. Eu vin(cica nu mai intervine nimic iar cu sanatatea vad ca acum stau bine, numai sa nu intervina ceva)….mai trebuie sa confirm pe vinsieu?:D

    Ps: e pe centru terasa? sau unde? dati-mi si mie niste repere :)) :)) Ah si sa nu va speriati daca nu sunt asa dezghetata la inceput, dar e primul blogmeet si mnah :))

  3. eu oricum vin … si daca servirea e ca curu acolo eu nu tac din gura nu am tacut nici o data … fac eu taraboi acolo … sa vezi cum sta un ospatar langa noi 😀

  4. bre GreyHeart, ce contează servirea când vom fi acolo vreo 10 care vom face mișto de chelneri? Eu beam la Promesse de pe vremea când mai exista alimentara Promesse și erau cozi la ea. Și servirea era tot la fel de infectă. Și nici cu Irish Pub nu mi-e rușine, servirea a rămas ca pe vremea Gong-ului, cine își mai aduce aminte.

    The point: mergeam la Promesse pt prieteni. Pt că împreună poți face mișto de retardeii de chelneri dacă sunt de rahat. Și când ești în grup este chiar mișto. Deci problema, GreyHeart, este dacă vrei să fii în grup sau nu :)).

  5. I-am spus si la Siropelu’ ca mai exista si alta problema! Se categorizeaza in “casnice” si se numeste “cumparaturi” si “pregatire de plecare”. Daca eu ma duc la suc si bere si o las pe mandra sa pregateasca ea toate cele pentru sejur s-ar putea sa nu mai ajung sa plec in sejur 😀

    In plus, daca grupul m-ar fi dorit atat de mult dupa cate comentarii pro-prezenta apar pe aici s-ar fi putut muta locatia 🙂 Glumeam desigur, nu ma astept la asa ceva.

    @Tudor: vreau sa particip la o intalnire intre bloggeri ce discuta discutii nu cu o gasca care fac live blogging despre cat de najpa e servirea si ca mor de sete si ospatara fumeaza la bar.

    @Alexandru: degeaba, ospatarii de acolo sunt nemultumiti cu salarul si cu faptul ca sunt prea putini pentru atatea mese. Chiar se bucura daca cineva face reclamatie la “patron”.

  6. @GreyHeart: de ce n-ai zis că ai nevoie de noi să te cerem de la nevastă? :))). Doamna Greyheart, îl lăsați pe Greyheart să se joace cu noi la Promesse de-a blogging-ul? Nu blogăm mult, ci atât cât să discutăm niște subiecte cool :)).

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading