Sursa de informare

Mi-am dat seama ca ma uit mai mult la ceas decat la televizor …si nici macar nu am ceas pe mana. Am ajuns la concluzia asta cand ceasul fara cuc din bucatarie a ramas si fara baterie, iar eu ma uit la el insistent de fiecare data cand ajung sa beau bere, pe langa televizorul din camera trec pasiv. Inca mai aveti si voi sanse sa scapati de coruptia si prostia de la televizor, uitati-va la ceas si cel mult la HBO.

Concluzie: folosesc mai multa informatie primita de la ceas decat de la tembelizor.

Abia astept sa scot revista bloggerilor …sa-i dau si la maica-mea ceva interesant de citit – chiar nu se plictiseste de televizor?
Azi am avut 400 si ceva de unici, vreo 250 venind de pe hattric, traffic.ro mi-a inregistrat 48 unici in ultimele 24 de ore. Le multumesc pe aceasta cale domnilor care lucreaza acolo pentru acuratetea de 10% a serviciilor lor si imi pare rau ca au ajuns sa fie “the thing” dupa care se dicteaza in Romania cu cat ti se plateste reclama pe site.

“-Doriti reclama pe site-ul meu?
-Poi …pe ce loc sunteti in trafic.ro ?”

Un sfat: daca ati pune un chinez (beat) care nu stie numara sa aiba grija de statisticile a 10 site-uri (sa numere asa cum stie el) ati iesi mai castigati, ei lucreaza foarte ieftin (il puteti plati si in alcool) si voi ati produce statistici mai veritabile.
Prin consecinta tocmai imi sterg contul de acolo, astept sa le mearga chestia aia de login …care se pare ca da rateuri, lafel cu o acuratete de 10%.

Trafic.ro – 90% bullshit – 10% site-ul tau.
P.S: daca ar trebui sa aleg intre a-mi pune trafic.ro pe site si a asculta manele as avea o decizie grea de facut

3 thoughts on “Sursa de informare”

  1. dude … fii antent cum e faza cu trafficu … cand iti inscrii site-u pe traffic tre sa iti copletezi url-u pe acolo pe undeva in forumu ala … nah … probabil tu ai scris: http://www.oradeanul.com/ … faza faina e ca toti vizitatorii care intra pe site-ul tau de pe https://oradeanul.com/ sau de pe orice alta adresa diferita de aia pe care ai scris-o tu acolo nu sunt numarati de traffic …. am patit si eu aceeasi faza cu erdeeshlinku si le-am scris sa vad wtf se intampla … mi-au raspuns ceva de genu: “Am setat adresa erdeeshlink.net ca adresa alternativa oferita pentru site-ul http://www.erdeeshlink.net deoarece exista link-uri in pagina de genul http://erdeeshlink.net/?p=43#more-43 (adica fara www).

    Astfel, in momentul in care vizitatorii accesau aceste pagini prin intermediul a diverse surse nu erau contorizati.

    Va rugam sa observati evolutia statisticilor site-ului Dumneavoastra timp de cateva zile iar in cazul in care situatia nu se va remedia va rugam sa ne anuntati.
    Va multumim ca folositi serviciile noastre ,
    Mirela Mogos – Customer Support”

  2. Daca ei nu stiu prin default sa faca o chestie simpla ca aia …sa umblu eu dupa ei? …mai bine stau aici …mi se rupe …si le dau sfaturi nefolositoare…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading