O poveste cu un hiperactiv si un energizant

Sunt hiperactiv, cu un strop de ADHD. Uhh! Red shinny ball! De multe ori ma trezesc dimineata devreme fara ceas, desi ma culc foarte tarziu. Si de multe ori abia pot sa adorm. De obicei tin capul pe perna ~6 ore intr-o noapte, dar ma multumesc si cu 4.

Am astm si unul dintre medicamentele pe care trebuie sa le iau foarte rar are, printre reactiile adverse, tahicardie (batai rapide ale inimi) si hiperactivitate!

Si ma trezesc ieri dimineata ca nu am cafea, asa ca merg sa cumpar. Dar iau si un energizant, m-am gandit sa pedalez in forta 25km dupa ce-mi termin munca. Se face ora 19 si eu ajung in bar, nu pe traseu cu bicla. Afara 28 de grade, eu stateam pe scaun cu berea in mana si schimbam culori fara ca macar sa-mi dau seama. Nu aveam ce sa patesc, sunt inca tanar (famous last words?), dar a fost destul cat sa-i sperii pe cei de langa mine si sa am nevoie de cateva minute de “cool off”. Dupa care am inghetat, la 28 Celsius.

Bineinteles, daca trag tare cu bicicleta si imi tin pulsul la 190 urcand pe Doja (un deal mare in Oradea) nu am nimic si dorm bine noaptea. Asa scap de energia in exces.

Sunt sigur ca ati mai auzit-o pana acum: nu bagati cacaturi in voi, nu va otraviti degeaba. E de ajuns ca mancam rosii modificate genetic si conserve din Tailanda, organismul nu are nevoie si de alte otravuri.

—-

Mi-a dat un dolar paranormal cu piramida
Babilon, semiramida si m-agita

—–

Nu vreau sa fac reclama, dar in rarele ocazii in care nu ati putea fara un energizant, fie ca e vorba de trezit inainte de un drum lung cu masina sau efort fizic, mancati bine si luati un Monster mic. Doar unu! E singurul de la care nu am avut reactii adverse si m-a ajutat o zi intreaga sa pedalez dupa concurentii de la Iron Man Oradea.

self_shots_ (3)

 

In rest sunt nebun, cocky si din fier 🙂

3 thoughts on “O poveste cu un hiperactiv si un energizant”

Comments are closed.