4 thoughts on “Se deschide magazin showroom eMag in Oradea, Sibiu si Baia Mare?”

  1. Sper ca nu e ca si ala de la Cluj care e o Bodega, nu e mai mare de atata, si au 20 produse on display si iti aduce pe comanda restu.
    Sper ca aici au de gand sa faca stoc.

  2. Oamenii se extind destul e puternic. In orice caz, sunt printre cele mai scumpe magazin online. Doar numele e de ei, ca in rest….

  3. @Calin … aia e buna cu pensionarii … aia vin si daca nu stie ce se vinde acolo plus ca au experienta in impins, macar daca ar face ceva calumea ca am inteles ca echipa de fotbal american din oradea cauta jucatori, daca tot is asa de buni la ce fac ar trebui sa mearga sa se inscrie si ei :D. Sau sa isi ofere serviciile de bagat in fata si impins pe bani, macar asa nu ar mai fi problema cu pensia mica 😀

    @Cotos … Adevarat ca is scumpi mai nou, si noua interfacat e nasoala rau ca nu mai gasesti nika pe pagina aia, nu stiu a cui ideie a fost, eMag a devenit scump de cand a fost cumparat de un fond de investitii si aia vor porfit in crestere tot timpu si aparent tot mai rau se duce in cap, ca nu prdea au chetii ok de vanzare si produsele is tot mai putine la ei pe pagina, cel mai bine a mers eMag cand a fost detinu de Asesoft.

    Eu is curios ce va fi de toate acestea si unde se va deschide acel showroom emag is cat de mare va fi ca ala de la Cluj e cat toaleta mea 😀 si e gol. Ce rost are sa ai magazin si sa aduci marfa pe comanda ca nu ai nika in magazin, atuncea de ce sa nu imi comand online si nu mai tre sa ma obosesc sa ma deplasez pana la magazinu vietii degeaba.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading