Un vis transformat într-o aplicaţie

Povestea aplicaţiei Este Paşte? porneşte cu multă vreme în urmă. A apărut ca un vis care s-a transformat într-o idee care la rândul ei a început să prindă contur şi viaţă.

Începând cu analiza şi specificaţiile proiectului s-a trecut treptat la faza de design şi implementare. Designul a fost o adevărată provocare, publicul ţintă fiind răsfirat prin toate zonele folclorice ale ţării, acest fapt necesitând nenumărate şedinţe de brainstorming cu privire la fonturi, culori, umbre şi multe alte aspecte fără de care nu s-ar fi ajuns la rezultatul final.

Partea de programare a fost şi mai solicitantă, numărul de tehnologii aplicate depăşind foarte repede specificaţiile iniţiale pe măsură ce s-a constatat complexitatea aplicaţiei şi extensiile acesteia.

După ce toate acestea au fost duse la bun sfârşit, ne-a venit ideea nebunească de a-i face şi versiune de mobil. Am ales să mergem pe un responsive design de cea mai nouă generaţie şi să nu folosim Flash absolut deloc. Acestea sunt doar două din inovaţiile pe care le-am aplicat în acest proiect pe varianta de mobil. Dar experienţa asta o lăsăm pe altă dată pentru că altfel ne-am adânci într-o cascadă de detalii tehnice care s-ar putea să depăşească până şi pe cel mai pasionat programator.

Ce face aplicaţia nu pot să vă explic în cuvinte. Trebuie s-o folosiţi zilnic ca să-i descoperiţi toate aspectele şi dedesubturile şi să realizaţi beneficiul mirobolant pe care aceasta îl aduce vieţii noastre de zi cu zi.

Deci Este Paşte?

Aştept părerile şi sugestiile voastre în comentarii. Aplicaţia este momentan gratuită, urmând să publicăm pe viitor un cont unde se pot dona sume modice care vor fi folosite pentru îmbunătăţirea designului şi promovare online.