Uniti in cuget si-n simtiri

Nimeni nu stie de unde a pornit scanteia care a determinat cateva sute de artisti, arhitecti, scriitori, studenti, in general platitori de taxe si votanti, sa iasa in strada si sa protesteze pasnic fata de o nedreptate comisa din pix.

Cum poate triumfa vointa unui PRM-ist esuat politic impotriva a sute de cetateni care chiar produc ceva in orasul asta? De ce tocmai centrele de cultura sunt executate in orasul asta? De ce Moszkva nu are parte de “a fair trial”?

De ce se suspenda activitatea Moszkva daca in doar 2 cazuri (soldate cu amenda) din 17 sesizate de acelasi om s-au observat nereguli?  Si de ce in al doilea caz s-a facut un proces verbal “dupa ureche”, desi cand organul  a venit sa verifice nu s-au constatat nereguli? Cum adica “totul e ok, nu e muzica tare” dar “dam amenda la o ora dupa ce plecam din local”?

Viciu de procedura? Exces de zel? Politicus dobitocus?

Domnule Bolojan, de ce ne-ati uitat?

5 thoughts on “Uniti in cuget si-n simtiri”

  1. Viciu de procedura? Da. Excess de zel? Da.
    Dar nu e nici crasma asta ce se vrea izvor de cultura tocmai zeama primordiala a culturii oradene. Cat despre celalalt subiect: cu cat mai putini sefi si sefuleti cu atat mai bine.

Comments are closed.