eBihoreanul: Inca o pata de rusine pe obrazul jurnalismului oradean

Instanta a decis ca jurnalistii obiectivi si independenti de la eBihoreanul au sa-i plateasca 1000 lei lui Flavius Bunoiu pentru insulta si calomnie.

In 2011 mi s-a “umplut paharul”, am apreciat ca s-a intrecut orice masura, am apelat la un avocat si am actionat in judecata pentru insulta si calomnie ziarul Bihoreanul, domeniul de internet aferent, firma Bihor Media si pe ziaristii Florin Ciucas, Mircea Chirila, Smaranda Chisbora, Adriana Tic, Dan Simai si Adrian Cris (Adrian Abrudan). […] astazi, 28 ianuarie 2013,…instanta a admis cererea mea si a pronuntat solutia in acest dosar: am castigat iar cei mentionati anterior trebuie sa imi plateasca 1000 de lei cu titlu de daune morale.

Textul integral pe blogul lui Flavius Bunoiu.

1000 lei nu e mult, dar ma bucur ca s-a creat un precedent. Pentru ca mi se pare inadmisibil sa porcaiesti pe toata lumea, sa nu patesti nimic, mai ales cand unul din oamenii reprezentativi ai redactiei are pacate vechi si a mai fost acuzat de magarii in trecut [1] [2] [3].

Florin Ciucaș, Mircea Chirilă, Smaranda Chișbora, Adriana Țic, Dan Simai și Adrian Criș (Adrian Abrudan)

Bonus: Adrian Cris crede ca dreptul de autor e un moft. [cu screenshot]

 

3 thoughts on “eBihoreanul: Inca o pata de rusine pe obrazul jurnalismului oradean”

  1. Cateva lucruri esentiale a uitat autorul sa mentioneze. 1. Ca sentinta apartine doar a primei instante, deci nu e definitiva. 2. Ca instanta a admis doar „in parte” actiunea reclamantului, deci poate ar fi bine sa asteptam sa citim si motivarea judecatoarei, caci: 3. Suma stabilita ca daune morale este derizorie si in raport cu cat a cerut vatamatul (100.000 de euro, daca nu ma insel), si in raport cu marea sa victimizare.

    Intr-adevar, sentinta ne pune in mare dilema: nu stim daca e cazul sa o contestam, ca sa mai avem de-a face in continuare cu neplacuti ca reclamantul, sau sa ii platim astea 10 milioane si sa uitam definitiv de existenta lui, mai ales ca si conducerea Primariei pare decisa, in sfarsit, sa ni-l faca uitat.

    Pana una alta, sugestia mea pentru eventuala folosire a celor 1.000 RON este urmatoarea: sa nu ii strice domnul Bunoiu pe tigani, e suficient sa apeleze, cu ei in mana, la prietenul Dacin, sa-i organizeze un eveniment de retragere de la sefia Casei de Cultura, pe scena stabilimentului, unde dom director ne poate interpreta, in direct si la o ora de mare audienta, piesa „Ultimul dans”, pe acorduri oltenesti, daca ii face placere. Pentru asta, uite, nu-l vom mai critica…

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading