Cum arata o parcare de domiciliu in Rogerius

Primita de la un cititor in “Posta redactiei”:

Sunt unul din locatarii de pe strada Posada (cartier Rogerius), dezamagiti de conditiile parcarii de domiciliu, “amenajate” de Primaria Oradea. Dupa cum se vede in poze, Primaria nu a facut nimic la aceasta asa zisa parcare, doar a delimitat locurile si ne-a pus la plata.
Consider ca nu e corect ca sa platim taxa de 100 lei pentru acest loc si in zilele ploioase sa ducem autoturismul la spalatorie. Dupa fiecare ploaie masinile noastre arata groaznic. La fel si parcarea. Am contactat de multe ori Primaria, dar numai in preajma alegerilor a venit sa curete, dar nimic mai mult.

Va rog sa sezizati pe cine e in masura sa rezolve problemele:
– sa repare canalizarea
– sa amenajeze parcarea asa cum sunt amenajate si alte parcari din zona Nufarul.
– sa monteze borduri noi
– sa asfalteze

Urmatoarele fortografii sunt facute azi,  observati cum arata parcarea dupa ce s-a topit zapada.

5 thoughts on “Cum arata o parcare de domiciliu in Rogerius”

  1. salut sefu’! no ofense, dar permite-mi sa am rezerve referitor la asta cu “Am contactat de multe ori Primaria, dar numai in preajma alegerilor a venit sa curete, dar nimic mai mult.” cam PUTE! sa demonstreze ca a facut sesizari acolo unde trebuie. auzi la el: “Va rog sa sezizati pe cine e in masura sa rezolve problemele…” numa’ mie mi se pare ca “cititoru” asta plange la mormant strain? nu lucrez in primarie [in niciuna!]

  2. Nu este ‘floare rara’, si in orasul meu exista astfel de zone, in cartiere si chiar in centru, dar, nu aexista preocupari de acest gen pentru edili, bineinteles. Ar trebui sa se ia atitudine, si fara ‘semnale de alarma’, in limbajul de lemn cotidian, pentru ca daca nu exista interes politic sau de alt gen, de multe ori mobilizarea spre reparatii si amenajari e inexistenta.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading