Trailerul Halo 4 va fi produs de David Fincher

Se pare că Microsoft ia în serios promovarea celui mai de succes joc lansat vreodată de ei. Firma IT a băgat niște milioane de dolari în trailerul de lansare a jocului Halo 4, angajând regizorul Davidn Fincher pentru postul de producător executiv al proiectului.

Fincher e un regizor controversat. Filmele lui sunt iubite de unii, urâte de alții, dar nimeni nu poate trece indiferent pe lângă activitatea sa regizorială.

Fincher și-a început cariera în industria muzicală, fiind regizorul unor videoclipuri pentru Madonna. Omul a mai avut o scurtă incursiune în SF-horror, semnând Alien 3, cea mai apăsătoare parte din serie.

După câțiva ani a regizat celebrul Se7en (pe care, recunosc, nu l-am văzut), un thriller nominalizat la Oscar, cu Morgan Freeman, Brad Pitt și Kevin Spacey. Acest film a fost mult mai apreciat de public.

A urmat un alt thriller, uitat parcă de lume, care mi-a plăcut la nebunie: The Game, cu Michael Douglas, apoi celebra ecranizare a personalității multiple, filmul de cult Fight Club (nominalizat pentru Oscar) și un Panic Room pe care l-aș descrie printr-un simplu “forgettable”.

Apoi Zodiac, cazul lui Benjamin Button, filmul biografic despre Mark “Facebook” Zuckerberg și ecranizarea romanului despre fata cu un tatuaj de dragon, ambele avand succes destul pe marile și micile ecrane.

Traierul va aborda trecutul lui Master Chief, va introduce “noua amenințare” din joc, va fi un hibrid live action / CGI, va dura 2 minute și va fi prezentat în premieră pe 18 octombrie, în emisiunea Late Night with Jimmy Fallon.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading