Drag conducător auto, care ești tu idiot!

Dacă nu știi să conduci e vina instructorului care te-a învâțat (sau cel puțin a pretins) și al polițistului care ți-a aprobat permisul (influențat fiind probabil de sutele de euro băgate în buzunarul lui sau de nașul tău funcționar care i-a dat niște telefoane), dar să nu știi să gândești e vina ta exclusivă.

Da, la tine mă refer, idiot care ai un cap pe umeri și pretinzi că ești om, cu BMW înmatriculat în Bulgaria, șmechere! La tine care nu ești capabil nici de cea mai mică urmă de judecată!

Bă, tu să conduci curent, nu mașină, da?

Dacă te apropii de o trecere de pietoni, retardat jalnic ce eși, semnalizat prin niște dungi pe asfalt și niște semne de circulație de astea:

și vezi că o mașină stă oprită înainte de zebră, nu te gândești tu cu creierul ăla al tău subdezvoltat că poate s-a oprit pentru că un pieton trece în fața ei?

Nu, jegos infect ce ești, tu crezi că s-a oprit acolo pentru că e fraier, că acum e ocazia să-l depășești, să vadă și el – și toată lumea – cât de bun ești tu, șmecheraș de bani gata, regele șoselelor!

Oare te gândești tu, tentativă de om, că poate pietonul iese în fața ta din spatele mașinii respective, încrezător în capacitățile tale cognitive – care de fapt nu există?

Nu, tu doar apeși pe accelerație…

Și uite așa s-a întâmplat că o fată a fost lovită pe trecerea de pietoni la intersecția străzilor Meșteșugarilor, Aradului și Aviatorilor, pe trecerea de pietoni, de un specimen care și-a cumpărat permisul la talcioc. Mașina de pe banda 2 s-a oprit, iar cea de pe banda 1 a făcut la fel, dar numai după ce a auzit “poc”…

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading