Reclamele mint. De ce să fie reclama Nokia o excepție?

Consumatori din toată lumea, bucurați-vă! S-a dovedit ceea ce orice om sănătos la cap știa deja de ceva vreme: reclamele mint!

Nokia, celebrul producător finlandez de telefoane pe pragul falimentului a fost prins cu mâța-n sac, dar ar fi putut fi prins orice alt producător de electronice, electrice, alimente, cosmetice, mașini, you name it.

Un exemplu:

Prin anii 1990 a apărut concurența autohtonă la vopselele lavabile calitative din import, numită Spor – o vopsea care se recomanda cum că acoperă dintr-un singur strat cât acoperă ceilalți din două. Iat-o:

Meșterii au sărit rapid să încerce noua vopsea, și mare le-a fost dezamăgirea când au constatat că de fapt cea din stânga e Spor, iar cea din dreapta e o vopsea lavabilă adevărată.

OK, de atunci multe s-au schimbat, multe produse românești au devenit produse de calitate – că doar e competiție, ce naiba – dar faptul e fapt: reclama a mințit.

Deci, nu e prima, nici ultima reclamă care minte. De ce a sărit oare toată lumea călare pe Nokia? Ceilalți nu fac la fel?

Sau să fie la mijloc bucuria omului de a mai da un șut în săraca firmă când e la pământ?

1 thought on “Reclamele mint. De ce să fie reclama Nokia o excepție?”

  1. Mai degraba loviturile incasate de Nokia se datoreaza faptului ca ei sunt printre (foarte) putinii prinsi furand. Adica nu mai e nicio discutie, nicio interpretare, toata lumea stie 100% sigur ca nu 920-ele a filmat.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading