Podul din centrul orasului Oradea e plin de graffiti!

Aproximativ 36 de metri in lungime si 1.5 metri inaltime din podul Ferdinand au fost acoperiti ieri dimineata de graffiti!

Cetatenii care mergeau sa-si bea cafelele pe Corso sau sub pasajul Vulturul Negru au fost total luati prin surprindere: aproape ca au intrat unii in altii pentru ca nu mai erau atenti la trotuar, traficul s-a congestionat pentru ca fetele se opreau sa-si faca poze si sa intrebe ce-i cu desenele. O babuta si-a facut cruce! Fugeau ochii peste culori, nu alta! Haos!

Am reusit sa-l intrebam pe cetateanul C. Florin ce parere are despre cele intamplate si vizibil socat a putut sa spuna doar (citam) “Dom`le, asta e cultura? Atat de mult ne-am degradat? Sa avem culori pe centru? Ce urmeaza? Carti? Ar trebui date jos! Si duse acasa! Vine Toamna, ploua si le strica! Autorii ar trebui amendati cu un bonus!”

Se presupune ca vinovati pentru curcubeul de culori ar fi baietii grafformers si Flavius Bunoiu care pana la aceasta ora nu au putut fi contactati pentru declaratii. Baieti, cred ca ati calcat pe bec!

 

9 thoughts on “Podul din centrul orasului Oradea e plin de graffiti!”

  1. @Arhi, glumesti sper! Stiu ca gusturile nu se discuta dar de-asemenea e de buna educatie sa respecti munca altora chiar daca personal nu-ti place. Si e de prost gust sa vorbesti asa de urat despre munca altora. Pt ca tu nu esti in stare s-o intelegi.

    Poate daca vei calatori mai mult in lume vei vedea multe astfel de “vome” care infrumuseteaza mult multe parti vechi ale oraselor mari civilizate, unde oamenii sunt mult mai deschisi la minte ca la noi.

  2. NIci eu nu sunt amatorul graff-urilor.Nu înțeleg mai nimic din ce e scris,nu văd rostul a ce e scris.Am o vagă senzație că că nici ei nu prea știu de ce fac asta.Înafară să se dea mari,bineînțeles.

  3. @arhi2, serios, chiar nu poti sa ai o opinie despre gunoiul vomat de niste unii pe pereti? nu e semn de buna educatie? ce misto. dar tu de ce nu poti sa imi respecti opinia? e semn de lipsa de educatie?

  4. Bai baiete, cand vii cu “voma” si “gunoi” nu se poate numi buna educatie.
    Verifica-ti atitudinea, limbaju si dup-aia vorbim de respect si bun simt.
    Ce zici? O dai in balarii acuma dar e ok daca tu esti un incuiat, macar zi asa, si nu-ti mai da pareri pe net. Ca n-am ce respecta de ele cand sunt spuse in HALU ala.

Comments are closed.