Cateva motive ca sa mergi la Oktoberfest Ramada

Primele 10 ar fi astea pe care le veti putea savura la terasa The Hub:

Alte motive ar fi carnurile si diferitele feluri de carnaciori fara conservanti made in Austria (Bratwurst, Kasekrainer, Leberkase) cu care nu avem ocazia sa ne intalnim prea des in Oradea.

Eu vad toata treaba asta ca un schimb cultural ­čÖé

 

Selec╚Ťia de m├ónc─âruri ╚Öi sortimente de bere nem╚Ťe╚Öti este impresionant─â, ├«ncep├ónd cu bere nefiltrat─â, digestive din plante, vin fiert, continu├ónd cu w├╝erstli, leberkase, ciolan de porc, ╚Öni╚Ťel vienez, sauerkraut, coaste de porc marinate la grill ╚Öi ├«ncheind cu ╚Ötrudel de mere cu sos de vanilie ╚Öi kaiserschmarren, care fac deliciul ├«n r├óndul tot mai marii mase a cunosc─âtorilor din Romania, dar mai ales din Oradea. ├Än plus, meniul din acest an include un sortiment de c├órna╚Ťi f─âr─â gluten ╚Öi aditivi, iar pentru cei preten╚Ťiosi, o rafinat─â selec╚Ťie de beri belgiene, disponibile in The Hub.

Amatorii de suveniruri vor putea s─â ├«╚Öi faca poze ├«n amplasamentele tematice ╚Öi vor avea ocazia s─â cumpere haine tradi╚Ťionale bavareze, dar ╚Öi tradi╚Ťionalele inimioare de turt─â dulce.

Oktoberfest Ramada Oradea va func╚Ťiona dup─â urm─âtorul program:

Vineri, 28 septembrie: 17.00-24.00

Sâmbătă, 29 septembrie: 12.00-24.00

Duminic─â, 30 septembrie: 12.00-24.00

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading