Rock Evolution Festival Oradea – 13-15 Iulie – Biohazard – SEPULTURA! [si concurs cu bilete]

UPDATE! Evenimentul a fost anulat!

Locatie: Tony Shopping Center, Str Ogorului – centura Oradea, in apropierea hipermarketului REAL http://goo.gl/maps/8D4m

Program:

Vineri, 13 IulieSâmbătă, 14 IulieDuminică, 15 Iulie
SanctuarRebornPsycho SymphonyGodKrepuskul
IndefianceGuerillasSpiritual Ravishment
TaineTarg3tAltar
NevergreenUnearthDeath Angel
Celelalte CuvinteBiohazardSepultura
Three Days Grace Masked Toys

 

Pe scena mica, in fiecare zi intre 12:00 si 16:00 se va desfasura un concurs pentru “tinere sperante”. Premiile constau in 2 ghitari, 1 ghitara bass, 1 set tobe.

Trupele inscrise in concurs:
The Unknown Scar – Satu Mre
Blind Spirits – Bucuresti
Warchant – Timisoara
Diamonds are forever – Cluj
Archam – Bucuresti
Next – Baia Mare
Hiatus M – Baia Mare
Running Clouds – Bucuresti
AIM – Jimbolia
Order – Satu Mare

Pret:

1 bilet pt 1 zi costă 40 în avans sau 50 de la fața locului
1 bilet pt 2 zile costă 50 în avans sau 60 de la fața locului
1 bilet pt 3 zile costă 70 în avans sau 80 la fața locului

Bilete pentru 2 si 3 zile au inclus un loc de campare. Cei care vor sta la cort, vor avea acces in zona de camping incepand cu data de 13 Iulie, ora 12. Exista locuri de parcare iar in zona de campare vor fi dusuri, toalete, corturi in care se va servi masa și baruri. Pentru a participa trebuie sa aveti 18 ani sau sa fiti insotiti de un adult.

Se pot cumpăra bilete de la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti iar online pe www.eventim.ro

Transport:
– cei care vin cu trenul, au transport gratuit asigurat din gara si pana la locul festivalului
– autobuzele circula la fiecare 30 de minute, in intervalul 10 dimineata – 1 noaptea

Concurs (de imaginatie)! Am de dat 2 bilete valabile pe toata perioada festivalului. Ca sa luati unul din ele lasati un comentariu in care sa-mi spuneti la ce trupe prezente la Rock Evolution vi se ridica parul si de ce. Concurs valabil si pentru cei care nu sunt din Oradea. Concursul se incheie in aceasta seara pe la ora 12 si voi alege cu random.org din raspunsurile care-mi plac.

Viata e minunata si plina de surprize. Eu nu ma gandeam ca de ziua mea voi merge ca sa ascult Sepultura Live. Ne vedem acolo!

Bilete veti mai putea castiga pe MuzicaDeVest.ro in momentul cand vor da si ei drumul la concurs.

Update: Concursul s-a incheiat. Castigatori Alex Flora si Virginia. Rog sa-mi trimiteti un mail cu numele vostru complet si numarul de telefon. Thanks!

11 thoughts on “Rock Evolution Festival Oradea – 13-15 Iulie – Biohazard – SEPULTURA! [si concurs cu bilete]”

 1. La Biohazard. Ca-mi aduc aminte cum i-am ascultat pe walkman tot drumul cu autocarul pana in Germania, celelalte casete ramanand, evident, uitate acasa.

 2. Nevergreen, una din putinele trupe pe care le ascult cu placere over and over again, pentru ca piesele lor au un feeling aparte. Pentru mine piesele lor sunt magice si de fiecare data cand le ascult imi ofera ceva diferit.

  Death Angel- ’cause it’s thrash metaaaaaaaaaaaaaaaaaallll dude!

  si de Sepultura nu mai trebuie sa spun nimic. 😀

 3. Indubitabil Sepultura..pentru ca aceasta formatie, si in general muzica metal iti confera niste trairi unice, si un sentiment de libertate nemaiintalnit, practic e ca o religie personala, iar privilegiul de a urmarii trupa preferata live e un fel de ofranda adusa trupei.
  TOTUL pt muzica metal, deoarece respir metal, intr-un cuvant traiesc pt aceasta muzica.

 4. Sepultura! Mi se ridica tot parul din cap cand ii asculta sotul meu! Vreau sa-i vad live dar nu ca sa-i asasinez ca dupa aia devin martiri sau mai stiu eu ce si or fi si mai ascultati.

 5. M-as duce la festival mai mult pentru Sepultura…am crescut cu muzica lor datorita familiei din care fac parte, tatal meu fiind si el fan. Imi doresc mult sa ii vad am ales aici la Oradea. Ma simt onorat ca vor canta aici. 🙂

 6. Cu siguranta mi se va ridica parul cand ii voi vedea si auzi live pe Sepultura, pentru ca desi lipsesc fratii Cavalera, pun pariu ca atmosfera va fi incendiaraaaaaa! Imi doresc foarte mult sa merg la acest festival, mai ales ca este in orasul meu natal, astfel vom fi o galerie pe cinste.

 7. poate suna clasic..dar pe sepultura pentru ca pe melodiile lor ma trezeam in diminietile de liceu…:)

 8. Hmm, destul de ieftin un bilet la activitatea asta, nu prea ai cum sa refuzi o astfel de oferta daca iti place muzica cantata de cei care sunt pe scena.

 9. Nu sunt trupe prea comerciale, sunt trupe noi ori sunt trupe mai putin apreciate precum altele…
  Oricum evenimentul pare a fi superb desi nu se va compara cu best fest ul.

Comments are closed.