Presa online românească, acest Radio Erevan modern

Unul dintre organele de presă online din Oradea (Bihor?) ne informează despre faptul că DIGI WiFi are concurență în Oradea!

Conform articolului, Oradea are acum WiFi din partea Vodafone! Deci operatorul roșu de telefonie mobilă se bagă peste Teszari (citat din titlul articolului).

Eram curios să văd ce și cum – un WiFi în plus nu strică niciodată. Dau click pe titlu și citesc articolul care se dovedește până la urmă a avea un conținut informațional egal cu cantitatea de uraniu dintr-o pastilă de Vitamina C. Adică zero barat.

OK, Vodafone a băgat WiFi în Oradea. Unde? La ce preț? Gratis? Pe bani? Pe bune? Pe nașpa?

Tab nou, v-o-d-a-f-o-n-e-punct-r-o, click pe Vodafone WiFi, da, corect, avem WiFi de la operatorul roșu în Oradea! Unde? Taman la Oradea Șopping City (acolo oricum nu era acoperire Digi, deci nu strică :D).

Adică o singură locație la marginea orașului, dar Vodafone s-a băgat peste Teszari! Dap, și țânțarul e armăsar!

5 thoughts on “Presa online românească, acest Radio Erevan modern”

  1. Vodafone avea o mare problemă în Oradea Shopping City că nu era semnal de telefon. Dacă meseriașii au instalat antene și oferă și net, e ok.

  2. Acuma poate să dea dracului faliment știind că l-au nenorocit pe Teszari!
    O să devină loc de pelerinaj…

    “Pe dreapta, cum părăsim Oradea, în acest capăt infect numit și La Puiul Dracului în Praznic, puteți admira o locație părăsită, unde, acuma zeci de ani cineva i-a dat o palmă peste bot domnului președinte Teszari. A reușit, timp de 2-3 luni, să acapareze 0,4% din piața de WiFi din Oradea!”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading