In Oradea e stare de normalitate

In Oradea situatia politica e un pic diferita fata de alte orase: oradenii chiar au motive sa mearga la vot. Schimbarile din ultimii 4 ani le-au observat chiar si turistii din alte orase ale tarii care n-au mai vazut niciodata aspiratoare pe strada.

In Oradea sunt drumuri mai bune fata de acum 4 ani (nu doar arterele), parcuri noi si ingrijite, mai multe cosuri de gunoi, zona de promenada pe langa Cris, s-au intubat ape urat mirositoare si s-au facut parcari in toate cartierele.

Actualul primar a stiut si pe cine unde sa puna ca sa fie bine. Din acest motiv a auzit toata Romania de Toamna Oradeana. Nu ar fi facut bloggerii locali voluntariat pentru Toamna Oradeana (defapt pentru Oradea si pentru noi toti) daca nu era un om deschis ca Flavius Bunoiu la Casa de Cultura.

In Oradea nu curge lapte si miere, IN ORADEA E STARE DE NORMALITATE de 4 ani!

Da, se pot imbunatati multe. Sunt si chestii care ma deranjeaza (fireste!) pe care as vrea sa le discut la urmatorul blogmeet cu primarul.

Si va recomand 2 articole scrise in ton cu ceea ce simt si eu:

Îmi pare rău Ilie Bolojan, nu pot vota USL

Pe cine punem primar în Oradea?

Ma opresc aici, n-as vrea sa-i aduc oda actualului primar.

10 thoughts on “In Oradea e stare de normalitate”

  1. Sunt perfect de acord cu tine, cu exceptia faptului ca e plin de strazi mai mici, chiar in centru, care sunt pline de gropi. Poate-n mandatul asta.

  2. Nu sunt eu orădean dar cum ultimii 7 ani m-au purtat aproape lunar pe acolo aş confirma (dacă mai e cazul) afirmaţia din titlu. Da, e un oraş în care normalitatea este peste media altora. Iar în ăştia 7 ani de când mi-am purtat paşii pe acolo am reuşit să văd cum devine mai frumos, mai aproape de ceea ce trebuie să însemne un oraş, că mai e mult de făcut şi că oamenii pot să-l strice la fel de bine cum îl ridică e altă poveste.

  3. Nu stiu ce scop are acest articol. De a ma sensibiliza?! Da. Faptele fac diferenta. Insa decat sa faci ceva superficial pe bani multi (banii nostri, daca nu ati realizat inca) mai bine nu fa, doarece este o risipa la fel de mare, precum ai fura toti. Intr-adevar s-au facut multe, insa cate lucruri stupide si fara rost si cu ce superficialitate au fost savarsite acele lucrari. Sunt cateva poate bune, dar, se putea mult mai bine. Acutalul nost primar a facut cu o mana si a stricat cu doua. Asa ca imi pare rau insa nu sunt impresionat de parcuri si alte “prostii” care sunt praf in ochi atunci cand pute orasul “verde” a porci si a coruptie pana in maduva oaselor. Dragi tavarisi discutam peste 4 ani cand acele lucrari vor fi “reabilitate” cica.Tot pe banii nostri!

  4. Sunt curios cu cat va plateste pe voi, bloggerii A-list din Oradea , ca sa ii faceti campanie. Sunt socat de ceea ce vad scris aici, dar e blogul tau , scrii ce vrei pe el ( cat timp iti da bani astia ) .

  5. Oricum ar fi, oricine ar fi pRIMAR, omul nu este mulţumit. Aşa e firesc să fie. Mulţi votează pe aspectul fizic. Mulţi nu mai ţin minte a doua zi cu cine au votat. Între multe rele, trebuie căutat cel cu mai puţin rău. 🙂

  6. Deodata nu se poate face totul, aveti un pic de rabdare .Pe mine ma deranjeaza faptul, ca la noi sunt cei mai mici salarii din tara. Nu pot sa pricep de ce?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading