Dă vina pe Dumnezeu!

Căsătoria persoanelor de același sex este un lucru despre care se vorbește din ce în ce mai mult peste tot în lume. Reacțiile oamenilor este diferită: unii spun ”live and let live”, recunoscând dreptul fiecăruia de a iubi și a trăi așa cum vor, alții – mai ales adepții unor religii – susțin că dacă ești diferit, ești un păcătos, deci meriți să mori.

Motivația acestor religioși este biblică: cică în Biblie scrie clar că homosexualii sunt bolnavi, sunt devianți, sunt perverși, sunt imorali și sunt destinați pierzaniei, Iadul având o hală specială rezervată pentru ei. Într-adevăr, Biblia scrie așa:

Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.

OK, dar în această enumerație mai găsim și alte categorii de persoane care nu vor moșteni Împărăția Divină… de ei de ce nu se spune nimic? Oare pentru că sunt prea mulți oameni ”normali” care sunt curvari, preacurvari, malahi, hoți, lacomi, bețivi, perverși, sodomiți, dar nu sunt homosexuali, iar duminica, la biserică, sunt cei mai pioși dintre cei pioși?

Dar să ne întoarcem la homosexualitate: eu cred că nu Dumnezeu este cel care urăște acești oameni. Cred că ura provine din sufletul celor care vorbesc împotriva lor, cei bigoți, intoleranți, idioți, incapabili să gândească cu propriul creier. Iar ei, să nu se vadă cât sunt de răi, dau vina pe Dumnezeu: El este cel care urăște homosexualii, nu noi… noi doar spunem ce ni s-a spus…

E dreptul tău să urăști pe oricine, din orice motiv. E dreptul tău să fii intolerant, e dreptul tău să fii bigot, idiot, ce vrei tu. Dar fii ceea ce ești din propria inițiativă, nu pentru că o carte scrisă acum circa 2000 de ani, tradusă, retradusă, interpretată, cenzurată, rescrisă și transcrisă de nenumărate ori îți spune că așa trebuie să fii.

Dacă vrei dreptul la o părere, acceptă și responsabilitatea pentru părerea ta, nu da vina pe Dumnezeu!

(inspirat de aici)

7 thoughts on “Dă vina pe Dumnezeu!”

  1. Se poate discuta mult pe marginea acestui subiect. Din punct de vedere biologic, al reproducerii, homosexualitatea este impotriva firii. Si asta ar trebui sa fie argumentul forte, nu religia si Dumnezeu.

  2. De acord, din punct de vedere strict biologic homosexualitatea nu este un lucru benefic pentru specie… dar aici nu e vorba doar de biologie.

  3. Eu sunt de acord sa face ce vor acasa la ei, dar sa nu-mi faca parade in puta goala si sa se linga pe strazi, ca nici eu nu mi-o pun in parcul central. In schimb nu sunt de acord cu adoptarea de copii, pentru ca acel copil va avea o copilarie marcata de rautati si va fi mereu in dubiu.

  4. Cred că nimeni nu e de acord cu scârboșeniile care se întâmplă la paradele idiotice pe care le organizează în numele promovării diversității…

  5. Decat in casa cu doi tatici mai bine, pe acelasi principiu n-ar trebui sa bagam in casa de copii nici copiii drogatilor, obsedatilor …

  6. @Sv si atunci de ce nu si copiii alcoolicilor, copiii tuturor bolnavilor mintali, copiii istericilor, copiii celor cu inteligenta redusa…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading