Recycling Electoral?

Era plină presa la un moment dat de chestiile ”Garantat Vanghelie”, purtând semnătura Goagălului Roșu de la București. Marinarul Portocaliu a câștigat alegerile cu sloganul ”Să trăiți… bine!”.

Echipa UNPR din Bihor pare să fi refolosit ideile de mai sus – reciclarea e un lucru bun, nu? – afișând următorul mesaj electoral în zona Centrală:

Deci să trăiți bine, orădenilor. Garantat UNPR…

PS: Oare dacă echipa garantă câștigă alegerile locale și nu se ține de promisiunile sale electorale… găsim un avocat care s-o dea în judecată în numele tuturor votanților?

, , , , , , ,

4 Responses to Recycling Electoral?

 1. Bancul Zilei 19/05/2012 at 10:56 am #

  Toti din campania asta vad ca au inceput sa se lege de costurile la intretinere… dar absolut toti! Ne-am cam saturat de toti!

 2. Sv 19/05/2012 at 11:07 am #

  Ce vezi ce “amuzanto-penibile” sunt pliantele lui Horica Marele Salvator al Oradiei :))

 3. littl3l0rd 20/05/2012 at 11:52 am #

  OOH asa am sa merg sa votez anul acesta. Ati prins la posta cand se pun stampilele pe scrisori ?! Sigur ati prins, ei asa am sa pun si eu stampila pe toate gunoaiele astea de va rasuna cabina si am sa le mai las poate si un mesaj “frumos”. Sa se aleaga ei intre ei de lepre ordinare.Pamantul sa ii inghita pe toti, abia aia ar fi adevarata reciclare: FROM DUST TO DUST!

 4. The Fan 20/05/2012 at 11:59 am #

  @Sv n-am prins… fa o poza si trimite-mi :D