Lanțul gros și hoțul prost

Cu urmele astea de bomfaier s-a trezit prietenul Zsolt pe cablul antifurt. Bicicleta a fost legata, vreme de cateva sucuri, la intrarea intr-un bar central .

Din aceeasi zona centrala s-a furat alta bicicleta in urma cu 2 saptamani. Victima hotilor de biciclete a picat si Cipri anul trecut, in acelasi loc.

Fiti vigilenti si cumparati un antifurt mai scump decat o panza de bomfaier! 

10 thoughts on “Lanțul gros și hoțul prost”

 1. e bine amplasata camera video si idiotul n-a vazut-o. partea nasoala intr-o astfel de situtie e ca nu bate spre locul unde-si leaga oamenii bicicletele si daca nu reuseste sa plece cu ea, nu-l vezi. dar nici nu o poti indrepta spre acel loc, nu mai surprinde alte chestii

 2. Sau puteti folosi 2 lanturi diferite… Face lucrurile un pic mai complicate ca sunt 2 de spart… Pe cat posibil tipuri diferite.

 3. Din acest motiv nu-mi iau bicicleta de sute de lei 🙂 Sa aiba 2 roti si eventual frane, daca o fura nu-mi pare rau.

 4. Amicii de la Jandarmerie au zis ca pana nu demult exista o baza de date comuna pe Europa despre bicicletele furate, exact ca in cazul masinilor.
  In 2008 au fost raportate 2 furturi de biciclete in Oradea – oficial.
  Mai nou, pentru ca nu se raporteaza furturile de biciclete baza de date nu mai este intretinuta, deci va sfatuiesc sa raportati furturile de biciclete – neaparat sa aveti notate seriile stantzate in cadru – de obicei le gasiti sub butucul pedalier. Cei care raman fara biciclete si le pot cauta uneori cu success in piata de vechituri.
  Prin comparatie la Debrecen – nu exista saptamana in care sa nu aud vre-un coleg sau cunostinta ca a ramas fara bicicleta, Uneori am impresia ca se fura mai mult ca in Ro, si nu ma refer doar la biciclete.

 5. In Moszkva inca nu mi s-a furat bitza.. Desi e una misto de tot… o tin prafuita si alte alea… E mai bine asa. Am auzit si eu de la unii ca in Debrecen se fura ca-n codru. Oricum, folosind bicicleta zilnic, peste tot… am impresia ca in oradea e destul de sigur, din punctul asta de vedere. Apropo…cum sta treaba cu tura de pedalat? Se mai iese ? 🙂

 6. puteti sa-i faceti cateva surprize hotului care vrea sa urce pe bita voastra: luati saua cu voi si puneti niste viteze gen 1 cu 8, bineinteles fara sa schimbati foile…in caz ca o ia pe langa bita in afara de scos una din roti nu stiu ce am putea face.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading