7 thoughts on “S-a terminat si cu Grooveshark in Romania”

  1. Bine, eu am testat si inca merge sa asculti, dar da – asta e pasul urmator pentru grooveshark.

    Oricum din Romania nu o sa faca niciodata foarte multi bani 🙂

  2. Din pacate zona de copyrighting devine din ce mai agresiva pe masura ce trece timpul in loc sa se adapteze la conditiile actuale si evolutia userilor (cloud, social, etc). Ca dovada avem ACTA, PIPA, SOPA si cele care vor veni dupa asta. Desi au exemple clare ca pot face bani grei adaptandu-se (vezi iTunes) probabil este mai simplu/”necostisitor” sa forteze mana dezvoltatorilor / antreprenorilor.

    Lasand la o parte zona de copyright, mai este un aspect: cel al mentalitatii PROASTE romanesti cum ca lucrurile FREE sunt cele mai bune. Recunosc, mie mi-a luat ceva sa trec de zona asta si inca ma mai lupt cu impulsul de a o lua pe “scurtaturi” 🙂
    Daca ne place un serviciu si ne acopera anumite nevoi ar veni cumva “normal” sa ne dorim sa il sustinem prin toate mijloacele si eventual sa si platim pentru el. Alaturi de GrooveShark (unde am si o motivatie de business) am decis ca e cazul sa platesc pentru serviciile de calitate asa ca am cont platit pe RememberTheMilk si Prezi, plus zona de aplicatii pt iPhone.
    Poate cand mentalitatea se va mai schimba putin si prin Romania o sa MERITAM servicii cool precum au cei din Vest sau USA.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading