Jumatate din vizitatorii ebihoreanul pot citi articole in sub 10 secunde

Conform trafic.ro jumatate din vizitele pe eBihoreanul sunt intre 0 si 10 secunde. Jumatate din vizitatori nu apuca sa citeasca un text sau sa clipeasca pe un banner. Oare intra din greseala?

Astea-s miile de vizitatori cu care se lauda presa locala? Oare asa e si pe print?

Statistica e asemanatoare pe o perioada de 2 ani.

Voi ce credeti?

11 thoughts on “Jumatate din vizitatorii ebihoreanul pot citi articole in sub 10 secunde”

  1. Jumatate sunt vizitatori din Star Trek, jumatate sunt din viitor si jumatate au memorie fotografica.

    P.S. De ce esti rau? Poate vede vreun advertiser pe ce da banii…

  2. Statistica de 0-10 secunde include si “single page visits”, daca eu deschid pagina Bihoreanului si ma uit la ea 10 min tot acolo o sa apar in statistici. In momentul in care mai navighez la o alta pagina pe acelasi site se poate calcula in mod corect durata unei vizite (aceasta nu va include durata de timp petrecuta citind ultima pagina).

  3. Ce-am folosit eu pana acum imi zicea si cati am online si pe ce pagina sunt / momentul cand au inchis browserul sau cand au iesit de pe pagina. Mi se pare stranie metoda trafic.ro

  4. tinand cont ca-n aceeasi perioada au inregistrat un bounce rate de 50%, putem considera ca toti oamenii aia cu 0-10 s au intrat pe site si negasind nimic relevant au plecat?

  5. Nu stiu cat de relevante sunt aceste statistici, dar daca e adevarat, inseamna ca celelalte site-uri locale de stiri nici macar nu mai exista. Stiu ca o parte din bloggerii oradeani sunt suparati pe ebihoreanul din motive mai mult sau mai putin justificate. Parerea mea e ca ar trebuii sa se concetreze mai mult pe ce fac ei si mai putin pe presa locala care si-a cam pirdut din culoare.

Comments are closed.