8 thoughts on “Deszăpezire 2012 #oradea”

 1. Hai la plimbare. Daca masinile cedeaza trecerea stationand cu motorul cald iar talpa pantofului pietonal este peste 0 gr C, vom contribui si noi la bunul mers al lucrurilor cu ceva in plus.

 2. Eu zic ca nu e chiar asa de rau comparativ cu Debrecen.
  Aci nu s-a curatat deloc, nici o masina de dezapazire tot w-endul. Oamenii au curatat trotuarele de prin fata locuintelor si cam atat.

 3. Sambata am facut un drum de Biharia… era frumos, ca in povesti – alb si pufos! Mai mult de 30-35 la ora nu prea aveam cum merge; macar nu era aglomerat…

  Foarte frumoasa si cealalta Iosie, zona Cazaban-Salcamilor-Mestesugarilor. Sambata seara ne-am chinuit, cu lopata si matura, plus doi vecini in ajutor, sa parcam masina 22 minute!!!
  Asta pentru ca un alt vecin “binevoitor” s-a gandit sa-si curete locul de parcare si masina de zapada… exact pe locul nostru.

  Munca voluntara la -12 grade celsius (atata arata masina)…

 4. Update:
  La Debrecen e la fel de dezastru. Firma care a contractat dezapezirea a declarat ca a fost luata prin surprindere si nu e pregatita sa faca fata la asa multa zapada.
  Suna cunoscut ?

 5. Deci aseara am pornit la Hidisel la partie si am luato cu masina pe centura apoi, cu DZEU inainte zapada era mare curatenie zero, erau doua, trei masini de curatat in centru nu am mai zarit altele, grav orasul arata ca si dupa furtuna plin de zapada.

 6. @BDorin – zi mersi ca ai putut circula cat de cat.

  @Laurentiu – nu e firma romaneasca, astia mai bine si-ar scoate un ochi decat sa faca asa ceva. E firma lor de baieti destepti.

  Debrecen – update – la ora 3 PM, ieri, ramasese un busz cu acordeon blocat intr-o curba si la la ora 6 era inca acolo blocat. Azi de dimineata in unele locuri s-a circulat mai rau ca ieri pentru ca a fost viscol si zapada s-a rearanjat putin peste drumuri si trotuare.
  Ma laud in continuare ca nu am vazut nici o masina de dezapezire aci.

Comments are closed.