Protestul din 16 Ianuarie – Oradea – #revolutie

Am ajuns la protest cu un pic inainte de inceperea lui, pe la 17:50. Erau deja destui protestatari si pana pe la ora 19 tot au continuat sa se adune in ciuda frigului.

Am aproximat vreo 200-300 de persoane. N-am mai vazut demult atatia oradeni sa protesteze in acelasi loc. Cei mai galagiosi erau pensionarii.

Timp de o ora si jumatate cat am stat acolo n-am vazut niciun jandarm, am inteles ca s-au oprit langa o librarie in apropiere de piata. Or fi ai nostri mai culti decat cei din Bucuresti si prefera sa citeasca decat sa bata batrani? Nu stiu sa se fi petrecut niciun incident, ba chiar li s-a multumit jandarmilor pentru ca suporta frigul alaturi de protestatari.

Nemultumitii se vor aduna si marti la statuia lui Mihai Viteazu tot de la ora 18 pana la 21.

Si Lili a luat pulsul.

 

10 thoughts on “Protestul din 16 Ianuarie – Oradea – #revolutie”

 1. Pensionarii :)).

  Hai sa zicem ca il schimbam pe Base => instabilitate economica, cheltuieli in plus de la buget, vid de autoritate, etc etc.
  Cu cine il schimbam?? Daca vine Crin si Ponta ma gandesc serios sa plec de tot din Ro.
  Nu avem oameni politici pe care sa ne putem baza, nici de o parte nici de alta, dar cel putin astia care sunt acuma au zgaraiat cat de cat mafia securista care s-a ridicat dupa ’90.

  Ma intreb cati din cei care au protestat au citit noua lege a sanatatii – care appropo, intre timp a fost anulata.

 2. Da, politia si jandarmeria a fost prezenta dar nu vizibila, pe Alexandri era o masina de politie, in vecinatatea parcului inca 2, langa statia de autobuz unde a fost Biblioteca dupa colt erau inca cateva efective ale jandarmeriei, politiei.

 3. Ori sinteti niste cretini, ori prosti, ori ati duso si o duceti in continuare f. bine, daca nu intelegeti nici macar acum ca acest ,,DOBITOC” de presedinte pe care il avem acum nici macar cit le-a pasat celorlalti nu le pasa de noi si de tara. A calcat si calca tot in picioare ca sa se simnta el SUPER. Rusine sa va fie daca puneti atitea intrebari stupide!

 4. Urmeaza dictatura in online, haos !! Plus, asta nu e revolutie,,,dar e un inceput, mie personal imi place sa vad ca macar cateva sute de oameni reusesc sa fie uniti, si asta e un prim pas drept intr-o tara in care toti ne dam in cap uni altora, in loc sa ne unim contra dusmanilor comuni, cum ar fi normal…

 5. @enzo iti dau un CV de-al meu, sa-i faci distributie in Ungaria? 😀
  De fapt mai bine ai deschide o firma de headhunting – la cati oradeni o sa vrea sa plece dupa #revolutie…

Comments are closed.