Ce e pe foaie nu e si in cutie. MediaGalaxy

Lilianei i s-a stricat laptopul asa ca am inceput sa ne uitam online si prin magazine ca sa gasim un inlocuitor.

Stiam cam ce ne trebuie si l-am gasit pe cel de mai jos in MediaGalaxy. Singura problema e ca Win7 era doar pe foaia cu datele tehnice, nu si pe laptop. Ne-am dat seama pentru ca lipseau stickerele.

Daca luam unul sigilat nu am fi observat pana acasa. Bineinteles ca vanzatorii n-au corectat oferta.

Peste tot online seria respectiva apare fara SO preinstalat (si e mai ieftina cu vreo 100 lei decat in MG).

Intr-un final am comandat de pe eMag o configuratie asemanatoare, mai ieftina, cu i3 si Win7: Samsung NP300V5A-S01RO

 

10 thoughts on “Ce e pe foaie nu e si in cutie. MediaGalaxy”

  1. Sa-mi trag una… ati comandat exact modelul la care m-am gandit eu c-ar fi OK in bugetul dat, dar cum nu ma pricep in domeniu am tacut malc. :))

  2. Anul trecut mi-am luat un notebook de la ei, in rate, si dupa ce am facut dosarul si banii au intrat la ei in cont, mi-au zis ca s-au vandut toate notebook-urile de felul cum luasem eu.. haha. dupa o saptamana de telefoane si nervi, s-a rezolvat problema, cei de la Bucuresti trimitand un notebook de la ei de pe stoc.. Asta e inca o greseala…

  3. Cand vorbeste cineva de Media Galaxy intotdeauna imi amintesc de oferta aia super bomba, ceva laptop la 900 lei parca, pe care au avut-o ei la deschidere.

  4. Continuarea la “Made by” a fost “bubico”, da’ vad ca n-a aparut. Se pare ca nu stiu html si ceea ce a fost jntre semnele “” n-a mai aparut. In fine…

  5. Marketing? Daca strategia lor de marketing urmareste se faca induca in mintea cumparatorului analogia Samsung = teapa sau Media Galaxy = teapa, intr-adevar este o eficienta strategie de marketing.
    Altfel este o jalnica tehnica de vanzare in care cumparatorul este pacalit o data si in veci nu mai trece pragul acelui magazin.
    Probabil majoritatea cumparatorilor asa fac oricum, asa ca pentru MG nu este nici o pierdere.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading