Aberatiile zilei

1. Ca sa-l intreaca pe rusul care s-a operat singur de apendicita, un medic din Galati si-a facut singur autopsia.
Intrebat de presa de motivul pentru care a facut asta, doctorul s-a scuzat si a spus ca n-a stiut ce hartie a semnat cand a iesit din tura, cel mai probabil este o farsa a colegilor.

2. Sute de absolventi de la facultatea de Informatica Oradea nu-si vor putea lua diplomele in acest an pentru ca s-a stricat imprimanta cu care se printeaza si niciunul din ei nu e calificat ca sa vada daca a fost scoasa din priza sau i s-a terminat cerneala.

3. 10% din cei care-si cumpara diplome false de facultate nu sunt in stare sa-si scrie corect numele pe ele si apeleaza la rudele de la tara sau la floraresele cu 4 clase.

4. S-a cerut intr-un comentariu:

7 thoughts on “Aberatiile zilei”

 1. Hoah hapai mai Laurentiu sau cum ti-o mai zice, aia cu imprimanta mi se pare aberatie… Eu inteleg ca UOradea scoate studenti pe banda, dar nu toti sunt pasta de dinti cum spui matale. Si eu am terminat la Oradea Calculatoare, dar pot sa iti spun ca sunt de aceeasi parere contrara cu tine… 🙂

  Hai noroc! Sper ca postul asta cu imprimanta sa il fi scris intre 2 beri ca altfel nu ar fi iesit chiar asa tras de par… Hac!

 2. Reverberatiile dup’amiezuri :

  1. Este cusatura colegului, o zis mortu.

  2. Mai bine mai tarziu decat altadata (nu este nicio graba, toata lumea are treaba).

  3. Alfabetizarea continua, oamenii cu cunostinte, se vor resemna…

  4. Glue story, Bro !

 3. Alte aberatii din Galati si Tecuci poti sa gasesti cu conditia sa accesezi http://www.protecuci.ro Umor, articole, informatii si imagini toate la un loc in acest ziar online. Cei ce doresc sa intre pe piata sin orasul Tecuci au si sectiune de anunturi si publicitate.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading