Noaptea dintre ani

E 31 decembrie 2011, ultima zi din (dacă e să-i credem pe mayași) ultimul an întreg pe care îl va trăi omenirea as we know it. Iată un motiv în plus să ne distrăm în această noapte like there’s no tomorrow.

Dacă nu mergeți la vreun local sau la un chef la cineva acasă (cea mai bună alegere posibilă – să petreci revelionul între prieteni) și plănuiți să petreceți măcar o parte din noaptea care urmează în centrul Oradiei, vă așteaptă un DJ set semnat de inegalabilul DJ Chrom (îl știți de la HEAT Club), spectacolul Grupului Vivere (cineva să le ajute cu un site!), va cânta Ana Maria Georgescu și formația Desperado, urmat de focuri de artificii pe la miezul nopții.

Distracția începe la ora 21:00.

Principalii sponsori a focurilor de artificii din acest an: Petrom și Distrigaz Vest (butelii mici și mari), Cocktailurile sunt oferite de MOL(otov), iar rachetele de Asociatia ”Remember Usama”.

Distracție plăcută și un călduros LA MULȚI ANI tuturor cititorilor!

(© )

5 thoughts on “Noaptea dintre ani”

  1. Nu vreau sa ma dau destept dar s-a aflat ca pana la urma e doar sfarsitul unui ciclu din calendarul mayas. Daca nu ma insel, sfarsitul ciclului nr. 22 din 60. So, nu murim inca.

  2. Dupa cateva calcule am ajuns la cel de al 22-lea Sfârsit Al Universului,…si uite cum am supravietuit cu totii,sper sa ne aduca totusi noul an mai multe lucruri pozitive , iti doresc, István, “La multi ani”,toate cele bune si sper sa iti citesc articolele si la anul…..keep in touch:)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading